- Interessen for våre energieffektive varmeløsninger var stor fra hele byggenæringen og ikke minst sluttbrukerne. Vi fikk mange konkrete forespørsler som vi jobber videre med.

Mange ønsker varmepumpe
På standen hadde Danfoss flere Thermia bergvarmepumper, og ikke minst den nye luft/vann varmepumpen Atec som har fått ekstra stor oppmerksomhet etter at den vant svenske Energimyndighetens store varmepumpetest.

- Interessen for varmepumper er stor, det er tydelig at mange ønsker en miljøvennlig varmepumpe når de skal bygge ny bolig. Det gjelder også de som skal oppgradere en gammel varmeløsning. Mange har oljekjeler som skal byttes ut og da er en varmepumpe høyaktuell, sier Inge Lehmann.

Trådløs varmestyring er populært
De som var interesserte i å spare penger på varmestyring, kunne selv teste de nye living by Danfoss termostatene. Ved å skifte ut en gammel radiatortermostat med en ny living Eco termostat kan man redusere varmekostnadene med 23 %. Det er også mulig å styre varmen trådløst i hele boligen fra et sentralt sted dersom man velger living Connect og Danfoss Link løsningen. I tillegg til at termostatene kan redusere varmekostnadene er de meget elegante i utformingen.

- living by Danfoss serien ble lansert på ISH messen i Tyskland tidligere i år, og i disse dager starter leveringene til det norske markedet. Interessen for de nye termostatene i hele Europa er enorm, og utfordringen nå er å produsere nok til å etterkomme etterspørselen, forteller Inge Lehmann.

Utendørs varmeløsninger
Danfoss eier også produktmerket DEVI som leverer elektriske varmeløsninger for blan annet utendørs is- og snøsmelting. På standen ble det vist frem løsninger for frostsikring av vannrør, og is- og snøsmelting på takanlegg. Noe som er høyaktuelle løsninger nå som vinteren nærmer seg.

- Vår deltakelse på årets Bygg Reis Deg har vært en stor suksess, hvor vi har fått vist frem mye av bredden i hva Danfoss Heating Solutions kan tilby markedet, oppsummerer Inge Lehmann.