- Responsen har vært fantastisk bra. Her har vi fått tilbake minst tigangen av investert tid og ressurser! Det sier en svært fornøyd Arnt Erik Lindseth, salgssjef for FM Mattsson-Mora Group Norge AS, om årets Bygg Reis Deg.

Selskapet var representert med egen stand i VVP-paviljongen, med full fokus på den nye Mora INXX-serien. Et smart trekk, fastslår Lindseth.

- Vi ønsket å spisse budskapet framfor å vise hele produktspekteret, og det lekre designet i INXX-serien har vært et blikkfang som har tiltrukket seg stor oppmerksomhet.  Det kan jeg trygt si har vært en suksess!

Oppmerksomhet fra arkitektene
Målgruppen var først og fremst sluttbruker, men det tiltrekker seg samtidig nysgjerrigheten til arkitektene som ser at disse produktene er lett å selge i sine prosjekter, forteller han.

- Disse dagene har gitt oss mange kontakter med arkitekter, som dermed har tatt oss inn også på den siden i verdikjeden. Arkitekter er i utgangspunktet mest opptatt av design, og når de liker designet og vi i tillegg kan toppe det med trykkstyrt termostat - en funksjon vi er alene om - da trykker mange det til sitt bryst. Vi har mange eksempler på prosjekter som har slitt med ujevn temperatur på vannet, hvor vi har kommet inn og reddet det med våre termostater. Det er en styrke vi må bruke for alt det er verdt!

I tillegg til arkitektene, har også mange som jobber i kjøkkenbutikker blitt trukket til standen, nettopp på grunn av det tiltalende designet. Han påpeker at det naturligvis er mange kranleverandører som følger trender og moter, og at produktene dermed kan framstå som ganske like. Derfor er det viktig å kunne vise fram noe som skiller seg ut fra mengden.

- Bygg Reis Deg er således et godt supplement til VVS-dagene, der mye handler om tekniske ting og relasjonene for det meste handler om rørleggere. Her møter vi nye kunder, og interessen for våre kraner har vært overraskende stor. Mange faller for Moras italienske design kombinert med svensk kvalitet. Når vi i tillegg er kjent for vårt velfungerende serviceapparat, gir det i sum en stor trygghet for våre kunder – uansett hvor i næringskjeden de befinner seg. Vi har knyttet mange kontakter i løpet av disse dagene, som vil bli fulgt opp de kommende ukene. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Skryt til arrangørene
Lindseth mener det var en suksess å samle VA og VVS-produsenter under VVPs paraply, og passer også på anledningen til å skryte av messearrangørene.

- De har lagt til rette og fulgt oss opp på en fantastisk måte. Det er også de som har produsert bakveggene på standen ut fra bilder vi sende dem. Således kom vi til dekket bord. Alt i alt en ble det fantastiske dager for oss, konkluderer han.