Lørdag 28. oktober åpnet Comfort Vågå sin nye butikk midt i Vågå sentrum. Strømstad Rør & varme AS har frem til nå drevet rørleggerfirma uten butikk og kjedetilknytning. Behovet for en bredere markedsføring, samt en sterkere tilstedeværelse i regionen var årsaken til at man valgte å gå for en rørleggerkjede.

Daglig leder, Ole Christian Strømstad, og medeier Joakim Lillesæter ser frem til å dekke etterspørselen i området, og påpeker at konkurransesituasjonen i området gjør at man nå velger å satse på butikk i tillegg til den ordinære rørleggervirksomheten.

- Vi ser at det å være medlem av en kjede gir oss en masse fordeler, ikke minst i forhold til markedsføring. Vårt fokus hittil har vært å drive en rørleggervirksomhet med oppdrag innenfor varme og sanitær. Vi har bred erfaring innen varmeanlegg og spesielt varmepumper. I denne regionen går det mye på jordvarme, men vi monterer også mye luft-vann på mindre enheter, sier Strømstad.
- I dag er oppdragsmengden cirka 50/50 fordelt på varme og sanitær, og den nye butikken blir et nyttig tilskudd til bedriften. Vi var egentlig ikke i tvil om hvilken kjede vi ønsket og gå for. Comfort har et meget bra konsept og riktig fokus, og tillegg falt vi helt for det nye butikk-konseptet de presenterte for oss tidligere i år.

Comfort Vågå dekker området fra Vinstra sør, opp til Skjåk i øst og Bjorli i vest, så nedslagsfeltet er stort.

Saken fortsetter under bildet:

Fra venstre, Ole Christian Strømstad, Christine Martinsen og Joakim Lillesæter er alle kjempefornøyde med en topp moderne butikk, og hvor de nå kan vise sine kunder produktene på en helt annen måte.[/caption]

Lekre løsninger
Comfort Vågå viser flere spennende løsninger i butikken. Blant annet har de lagt synlige varmerør i gulv med LED-lys og glassplater over, noe som er en kreativ måte å vise vannbåren varme på.

PÃ¥ gjestetoalettet i butikken har de hentet steiner med mose fra fjellheimen, lagt solide glassplater over og opplyst med LED.

Alt er mulig
- Dette gir en følelse av å tre inn i norsk natur og du føler at du nærmest svever når du går på det. Det viser at nesten alt er mulig så lenge man gjør grundig forarbeid.  De har stor satsing på hyttemarkedet, total renovering av bad, prosjekter, service, varmepumper, gulvvarme og boliger - og nå også butikkutsalg, sier Trond Mellem Hoel, regionsjef hos Comfort-kjeden.

- Vi ønsker dem varmt velkommen til Comfort og masse lykke til.