Tom Schøyen er tilfreds med oppdragsmengden og tror det er et pluss at de er en fleksibel ventilasjonsentreprenør som kan levere løsninger til både mindre og større bygg. Schøyen merker en større forståelse fra kundene nå i forhold til tidligere når det gjelder tekniske krav.

- Vi merker at flere og flere ser gevinsten ved å eie bygg som er både energivennlige og har tilfredsstillende inneklima. Leiertakerne begynner å sette større krav etter hvert som fokuset på inneklima og strømsparing øker, og man ser kostnadsbesparelsene sier Schøyen. Det stemmer bra med bildet i forhold til forespørslene vi får fra byggeherrene også. Det etterspørres mer teknikk og behovstyrt ventilasjon kommer for fullt.

Bryn Byggeklima AS satser nå også mer på energivurdering av ventilasjons- og kjøleanlegg i henhold til Energimerkeforskriften. 

- Energivurderinger er vårt nye satsningsområde og vi utfører rutinemessig energiberegninger / ”ENØK-analyser” for å vurdere lønnsomheten i alle aktuelle rehabiliteringstiltak vi er engasjert. Vi har bred erfaring med energi effektiv design, oppbygging og drift, og ønsker nå å tilby disse tjenestene til både eksisterende og nye potensielle kunder avslutter daglig leder i Bryn Byggeklima.