Rørleggere er viktige i reisen mot mere bærekraftige løsninger til varmesystemer

- Dette skiftet i energipolitikken ikke bare markerer en ny æra for bærekraftig oppvarming, men åpner også opp for spennende vekstmuligheter for rørleggere over hele landet, der de kan være frontløpere og dra nytte av den grønne omstillingen, forteller Bjørn Berg, Key Account Manager for Grundfos Domestic Building Services, Norge.

Saken fortsetter under bildet:

Bildet:  Bjørn Berg, Key Account Manager for Grundfos Domestic Building Services, Norge.

Grundfos tilbyr et bredt spekter av produkter som kan bidra til å effektivisere varmesystemene i både private hjem, boligbygg og større bygninger. Ved å velge Grundfos-produkter, kan rørleggere bidra til å redusere energiforbruket og CO2-utslippene, samtidig som de tilbyr kundene pålitelige og fremtidsrettede oppvarmingsløsninger.

- Ved å være en aktiv del i overgangen til vannbåren oppvarming er rørleggere ikke bare med til å bidra til å skape en bedre oppvarmingssektor, men også sikre seg selv et konkurransefortrinn i markedet’, tilføyer Bjørn Berg, og forteller videre at det kan bety at rørleggeren kanskje skal tilegne seg ny kunnskap om gode løsninger.

- Rørleggere som ønsker å være i forkant og holde seg oppdatert på våre løsninger, er velkomne til å sjekke ut våre gratis Grundfos Ecademy pumpekurs. Ved å tilby kundene mer avanserte og pålitelige oppvarmingsløsninger, noe som vil øke kundetilfredsheten og skape et rykte for ekspertise og pålitelighet. Dette kan føre til enda flere fornøyde kunder og økt etterspørsel etter tjenestene , sier Bjørn Berg avslutningsvis.

Her finner du mer informasjon om kurs og muligheter i Grundfos Ecademy.