Det er mangel på rørleggere, men likevel synker prisene. Akkurat dette er en problemstilling som flere i bransjen ikke finner løsningen på. En av dem er administrerende direktør hos K. Lund i Trondheim, Torkild Korsnes. -Dette med prisnivået er en snedig sak, sier Torkild Korsnes til www.vvsforum og utdyper nærmere: -Nesten ingen har nok rørleggere, men likevel går prisene ned. Det strider mot alle lærebøker om økonomisk teori. Kanskje det er noe jeg ikke skjønner… -Opplever dere at konkurransen kommer fra useriøse eller seriøse foretak? Må være grundige -Konkurransen kommer fra seriøse kolleger, så det er ikke annet å gjøre enn å være grundig selv, mener Korsnes.
  1. Lund i Trondheim hadde et veldig godt driftsår i fjor. 2018 forventes også å bli bra «til slutt», men starten på dette året kunne vært noe bedre når det gjelder prosjektjobbing. Aktiviteten er nemlig noe lav innen dette område akkurat nå. Service og faste kunder forventer K. Lund skal ligge på et stabilt bra nivå.
God lærlingsituasjon -Når det gjelder boligbyggingen kan det se ut som den avtar noe, men det er ikke kritisk. -Hvordan er lærlingsituasjonen hos dere og i regionen for øvrig ved inngangen til et nytt år? -Vi har for øyeblikket 13 flinke lærlinger. Med tanke på regionen for øvrig så står det bra til med lærlingsituasjonene. Det har ikke kommet informasjon til meg om noen problemer i så måte, sier administrerende direktør, Torkild Korsnes hos K. Lund i Trondheim.