Denne høsten satser Porsgrund Bad tungt på relansering av møbelkonseptet Porsgrund Select. Takket være en ny produksjonsteknikk, kan fronter til skap og skuffer nå produseres i nær sagt all verdens farger. I hvertfall 1.950 av dem. Nå skal det være en vanskelig kunde som ikke finner ”sin” farge, eller sin fargekombinasjon, heter det i en pressemelding.

De nye fargemulighetene, gjør Porsgrund Select som møbelkonsept enda mer komplett. Den grunnleggende ideen med denne møbelserien er at forbrukeren skal ha størst mulig valgfrihet, uavhengig av størrelsen på badet.

2009 utgaven av Porsgrund Select-serien har gjennomgått en rekke forbedringer. I tillegg til de nye fargemulighetene, er det utviklet nye og bedre belysningsløsninger for speil og speilskap, veggmonteringen av skap og seksjoner er vesentlig forenklet og det er designet flere nye håndtak. Lukkemekanismen for skuffer og dører er også forbedret og fungere nå enda bedre og smidigere. I tillegg til fargesatte fronter, leveres Porsgrund Select også med fronter i forskjellige treverk og glass-strukturer.

Gjennom en omfattende kampanje i magasiner, ukepresse og på nettet, ønsker Porsgrund Bad at det norske folk i høst virkelig skal oppdage Porsgrund Select og de fantastiske valgmulighetene dette møbelkonseptet gir dem. “Bærebjelken” i kampanjen er konkurranse som ligger ute Porsgrunds vår webside. Ved å fargesette baderommet til personer som åpenbart har forskjellig stil og smak, kan de være med i trekningen om en tur til Legoland, Roma, Berlin eller Manchester.

– Kundene vil i større grad at baderommet skal reflektere hjemmets øvrige innredningsstil, forteller Porsgrunds produktsjef for baderomsmøbler, Lars Tobiasson.

– De er mer interessert i farger og materialer, enn av millimeter og teknikk. Derfor lar vi produksjon savdelingen løse de tekniske spørsmålene, og gir kundene friere hender når det gjelder valg av stil.