Han sier at ITBaktuelt.no er landets første magasin med full fokus på ITB - Integrerte tekniske bygningsinstallasjoner.

-ITBaktuelt er en nyhets- og informasjonskanal med daglige oppdateringer. ITB-begrepet innarbeides stadig mer i norsk byggebransje, mens oppfattingen av hva som er de gode ITB-prosessene fortsatt varierer noe, sier han.

I følge ITBaktuelt er nettstedets store utfordring, motivasjon og ambisjon: Å bringe aktuelt ut til et bredt publikum, det vil si fagfolk innen bygg og eiendom.

-Virkemidlet er nyheter, fagartikler, reportasjer, kommentarer, produktnyheter og all annen relevant informasjon som bransjen - særlig brukere og eiere av landets eiendomsmasse - finner interessant, sier han.

ITBaktuelt er ingen konkurrent til VVSforum, verken når det gjelder innhold eller for annonsører. Tvert i mot forsikrer Henriksen.

- Nettmagasinets profil og innhold fyller derimot ut rommet mellom VVS-bransjen og sluttbrukeren, det vil si eiendomsbransjen som bygger og drifter landets bygningsmasse.

SG Kommunikasjon er utgiver av ITBaktuelt, og garantist for at magasinet er frittstående og uten tilknytting til særinteresser, kommersielle eller organisasjoner.

-Men for å ha solid faglig støtte, har vi tett dialog med to samarbeidspartnere;  Integra og Grønn Byggallianse, sier Per Henriksen.

- ITBaktuelt.no er nettbasert, åpent på internett og gratis å lese. Mobilversjonen er også på plass og fungerer utmerket, sier han til slutt.