T-RØR ble etablert i 2012 og en del av FLOW Group i 2019. Siden etableringen har T-RØR vært en spesialist på varmepumper og vannbåren varme. Den nyeste satsningen er bioenergi som varmekilde.

I 2023 tok T-RØR et viktig skritt med tanke på miljø og bærekraft, ved å inngå en strategisk samarbeidsavtale med ETA Norge, en ledende aktør innen bioenergi-sektoren. Dette partnerskapet representerer en strategisk satsning på flis-, pellets-, og vedfyringsanlegg, og markerer en naturlig forlengelse av selskapets eksisterende kompetanse innen varme- og kjøleanlegg.

-Vi valgte å inngå samarbeid med ETA, først og fremst fordi ETA, er et seriøst selskap som leverer kvalitetsprodukter. De har også serviceapparat og delelager lokalt og stor fagkunnskap om produktene forteller Bjørn Olav Løvli, prosjektleder i T-RØR.

Bioenergi: Fremtiden for bærekraftig oppvarming

ETA Norge, etablert i 2013, har levert flest anlegg årlig i Norge under 1000 kW og har et nettverk på omtrent 650 ETA-kjeler i landet. Med markedets mest moderne anlegg og teknologi som støtter høy temperatur opp til 95 grader, representerer ETA Norge det ideelle partnerskapet for selskapets satsning på bioenergi.

-T-RØR er fremme i skoene når det gjelder miljø og bærekraft, derfor syns vi det er ekstra kjekt med dette samarbeidet, slik kan vi pushe hverandre til å bli enda bedre og nå ut til markedet i enda større grad, sier Jon Sivert Stokke, i ETA Norge.

- Takket være samarbeidet med ETA Norge, har T-RØR utvidet sin portefølje til å inkludere flis-, pellets-, og vedfyringsanlegg. Disse anleggene tilbyr moderne teknologi som sikrer lave driftsutgifter og er mest lønnsomme ved stort varmebehov. ETA Norge bistår oss med å finne det produktet som passer best for hver enkelt kunde, noe som sikrer skreddersydde og effektive løsninger, understreker daglig leder i rørleggerbedriften.