– Oppslutningen har vært formidabel, og vi ønsker å takke våre medlemmer og våre leverandører for å møte opp på totalt 20 steder rundt om i Norge, sier hun til VVSforum. 

VVS Eksperten og Rørlegger på hjul har planlagt touren i lang tid, for på den måten å kunne nå ut til alle deres medlemmer i landet og kople medlemmer og leverandører tettere sammen.  Gantzel forteller at de etter hvert arrangement gjennomfører en kahoot, hvor medlemmene blir testet på innholdet i foredragene til leverandørene.  
- Resultatene er oppløftende, og viser at medlemmene har catchet leverandørenes innhold og budskap. Det er også hyggelig med alle positive tilbakemeldinger fra våre medlemmer på initiativet, og jeg er ikke i tvil om at dette er en kunnskapsoverføring som de får glede av i sine hverdager. 

De seks leverandørene som har vært med på hele touren, er Høiax, Pipelife, Uponor, Cimberio, Grundfos og TECE. 

Saken fortsetter under bildet:

 VVS Eksperten - Tour -1.jpg
Bilde. Medlemmene i VVS Eksperten og Rørlegger på hjul var sist uke samlet i Sandvika utenfor Oslo. Her ser vi medlemsansvarlig Geir Rune Bøkeid, og markedsansvarlig Susanne Gantzel på plass foran noen av rørleggere fra Stor-Oslo.

Både hygge og nytte
Hvert treff starter med en middag, for å få god stemning inn mot foredragene. 

- Det begynner å bli noen juletallerkener nå, så det spørs om jeg orker ribbe på julaften i år, sier VVS Eksperten og Rørlegger på hjuls medlemsansvarlig Geir Rune Bøkeid med et glis. 

- Touren har vært svært vellykket så langt, og det er moro å se at så mange medlemsbedrifter møter på de stedene vi besøker. Nå har vi vært stort sett over hele landet, men vi besøker de største byene to ganger. Samlet vil det være over 600 rørleggere som har deltatt når vi avslutter den 7. desember i Bergen. 

Bøkeid påpeker at det faglige utbyttet er veldig bra, i form av masse bra input fra samarbeidspartnere/leverandører som er med. I tillegg har engasjementet hos medlemmene vært formidabelt, som viser at de ser nytten i disse samlingene, sier han. 

- Det blir også mye kunnskapsdeling på tvers i gruppene. Det er også en av målsettingene med touren. Det er moro å representere kjedekontoret på disse samlingene. Jeg vil takke alle være medlemmer som har tatt seg tid til å komme på disse viktige treffpunktene for oss som kjede, og ikke minst samhold og ideutveksling, avslutter en stolt medlemsansvarlig for begge kjedene.

Under er fra samlingen i Tønsberg hvor det var mer en fullt hus.

VVS Eksperten Tønsberg-1.jpg