En imøtekommende konsernsjef i Nordens største handelsforetak innen business to business med en omsetning på over 21 mrd. svenske kroner inneværende år, tar seg tid til en utfyllende kommentar på VVS-forums henvendelse i sakens anledning. – Min personlige oppfatning er at det er ikke så viktig hvem som eier Ahlsell, sier Näsholm og fortsetter;
 
- Handlingsfrihet og utvikling av ett foretak baseres ofte på selskapets evne til å generere lønnsomhet og verdier til sine eiere, utdyper han.

Bakgrunnen er de siste dagers spekulasjoner i både norsk og internasjonal presse om at Ahlsell skal være til salgs for 1,4 mrd. Euro, og at konkurrerende selskaper skal ha vist mer en normal interesse. Ifølge disse spekulasjonene skal dagens eiere Cinven og Goldman Sachs allerede ha innledet en prosess på det.

Blir solgt
-Om Ahlsell blir solgt, og det kommer det helt sikkert til å bli før eller siden med den type eiere vi har, blir det ikke til en konkurrent, fastslår Näsholm og avliver eventuelle spekulasjoner rundt det. – Børsnotering eller annen industriell kjøper er alternativene.

Ikke berørt
Näsholm er overbevist om at med en slik løsning blir ikke personell og drift i Norge berørt direkte av et eventuelt salg.

- De meget store investeringer som nå er foretatt i Norge med nytt logistikksenter på Gardermoen kommer til å resultere i et mer fremgangsrikt og sterkere Ahlsell her i landet. Ambisjonen er å ekspandere i Norge innom eksisterende eller nye produktområder i de nærmeste årene, uansett hvem som eier bedriften, avslutter Göran Näsholm.