Novema Boligventilasjon har sikret seg en skreddersydd og lys stand på Bygg Reis Deg. Firmaet er på plass på Lillestrøm for første gang etter etableringen i fjor høst og innledningen på messen har gitt mersmak.

- Det var litt stille til å begynne med tirsdag, men besøket tok seg kraftig opp utover kvelden. Onsdag var det travelt fra formiddagen av og vi venter storinnrykk mot helgen, så dette ser virkelig lovende ut.
Novemas stand på Bygg Reis Deg bærer preg at selskapet har et bredt produktspekter og flere nyheter blir presentert. Jørn Storm Thorstensen forklarer:

- Det at vi leverer aggregater med bypassløsninger for leiligheter og småhus setter markedet umåtelig stor pris på. Vårt sortiment når det gjelder kjøkkenhetter kan ingen andre måle seg med og så har vi fleksible løsninger. Kjøkkenhettene er for øvrig tilpasset styring på aggregatene.

Uponor
Salgsansvarlig for Østlandet, Lars Andre Røkke hos Uponor bekrefter viktigheten av å være tilstede på Bygg Reis Deg. Røkke sier til vvs-forum.no:
- Det å bygge merkevare er viktig. Vi jobber med at både forbrukerleddet, grossistene og rørleggerne skal bli mer kjent med våre gulvvarmeprodukter. I den anledning er Bygg Reis Deg av stor betydning for oss.

- Tilfreds med responsen så langt?
- Ja, vi har hatt mange besøkende og har fått ut vårt budskap, fastslår Uponors Lars Andre Røkke.


Lars Andre Røkke, Uponor.