Veidekke skal ta en aktiv rolle for å gjennomføre det grønne skiftet og skjerpet i fjor målene for konsernets klimautslipp. Konsernets utslipp skal halveres innen 2030, mens netto null klimagassutslipp skal oppnås for hele verdikjeden innen 2045. I tillegg til å redusere negativ påvirkning på klima og miljø skal det skapes merverdi gjennom egen innovasjon og nært samspill med kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere.

På Ulven i Oslo har Veidekke begynt arbeidet med det som skal bli deres nye hovedkontor. Her skal klimagassutslippene ned, og det tenkes derfor nytt og offensivt rundt bruk av plasstøpt betong:
- I vår gjennomførte vi  et vellykket fullskala testprosjekt, og nå er vi klare for å erstatte alt jomfruelig tilslag i betongen med resirkulert betong fra et riveprosjekt. Vi jobber her for en liten betongrevolusjon som er sirkulær, avfallsredusereende, materialgjen­vinnende og rett og slett langt mer bærekraftig enn dagens løsninger, forteller direktør Anders W. Haugen i Veidekke Bygg Oslo.

Veidekke Sirkulær organiseres som en enhet under Veidekkes byggevirksomhet i Oslo.