I løpet av året vil Solar Norge AS være på plass for å kjempe om markedsandeler, men det er fortsatt uklart om det blir i første eller annet halvår.
 
Solar Norge AS har hele tiden holdt kortene tett til brystet og gjør det fortsatt. Leder for VVS salg i Solar Norge AS, Dag Rotevatn opplyser dette til www.vvs-forum:
- Vi satser på oppstart i løpet av året, men vi kommer tilbake når vi føler at vi er klare for å kommunisere flere detaljer.

Langsiktig perspektiv
I tillegg til Dag Rotevatn har Solar Norge AS ansatt Frode Nyhagen og Tomas Knevelsrud. Nyhagen skal være produktansvarlig for varme og energi, mens Knevelsrud skal jobbe som produktansvarlig for VVS.

Fra første stund av har Solar Norge AS meddelt at de ser satsingen i VVS-markedet i et langsiktig perspektiv og at selskapet ikke har noen hast. Man er mest opptatt av kvalitet og at alt skal være på plass når startskuddet går. Her skal ingen ting overlates til tilfeldighetene.

Tverrfaglig satsing
Utgangspunket for VVS-satsingen til Solar Norge AS er forholdsvis godt siden Solar-konsernet er ganske store i Danmark, Sverige og Nederland. Ambisjonene er at man skal få et solid fotfeste her hjemme også og den norske avdelingen vil dra store fordeler av kompetansen i de andre landene selskapet er representert i.

Solar AS ble etablert i 1919 og har hovedkontor i Kolding i Danmark. Det norske hovedkontoret ligger i Gardermoen Næringspark, men det finnes godt over 20 filialer spredt rundt om i Norge.

I dag jobber Solar Norge AS primært som elektrogrossist, men målsettingen er å arbeide mer tverrfaglig i tråd med mange andre aktører i markedet