Små baderom fra 4 m² og mindre blir klassifisert som våtsone 1. Det betyr at det stilles strengere krav til løsning samt godkjent tettesjikt rundt produkter i vegg og gulv. Nå tilbyr
Roth fordelerskap som er testet og godkjent for montering i våtsone 1.

Roth Norge skriver i en pressemelding at Roth QuickSkap+ 550 mm maxi med membranfolie, leveres med fastlimt og prefabrikert membranfolie som er spesialutviklet.
- Skapet er godt testet hos SP/ RISE og Sintef for 25 års drift. Liming av membranfolie mot Roth QuickSkap+ 550 mm maxi skjer med kvalitet og kontroll på trykk, temperatur, spesialutviklet lim, tetthet på liming og øvrig som påvirker et godt resultat. Dette gjør at vi har 10-års garanti på limingen, sier produktsjef Audun Martinsen.
- Membranfolien er testet og godkjent mot 16 forskjellige membransjiktsystemer. Dette tilsvarer 80 % av membransystemene på det norske markedet.

Roth QuickSkap+ 550 mm maxi med membranfolie er testet og godkjent hos Sintef, prøvemetode ETAG 022, Annex F. Skapet er i tillegg svensk typegodkjent SC0817-18, opplyser Roth i pressemeldingen.