- Nå satser vi mye større med seks hele kurs i de mest viktigste slukkategoriene våre. Produktkunnskap sammen med måten sluk installeres er utrolig viktighet for lønnsomheten til rørleggeren og membranleggeren. Det å gjøre ting riktig første gangen er ikke bare tidsbesparende, men svært lønnsomt. Det reduserer også reklamasjoner og supporttjenesten hos oss.

Purus påpeker at alle grossister og kjeder Purus har avtale med har et ansvar for å at alle deres kunder og medlemmer gjennomfører et eller flere av våre kurs. Dette er en viktig forutsetning for alle avtalene som gjøres.

Tommy legger til at et kurs kan ta alt fra 10 minutter til en halvtime avhengig av forkunnskaper og erfaring. Det er kurs for alle enten de jobber som selger i butikk eller er installatør på store prosjekter.

- Vi reiser rundt på alle videregående skoler og det er helt klart en styrke for lærlinger som skal opp til svenneprøven, og ha tatt kurs og mottatt sertifikat for våre Joti og Purus sluk. Installasjon av sluk er et område som vektlegges høyt i læreplanen. Sluket er det mest sårbare i et våtrommet og feil på dette området kan koste dyrt, presiserer Tommy

Ny digital plattform

Den nye digitale løsningen er designet for å gi brukerne en enda bedre opplevelse, med en intuitivt navigasjonsdesign og en forbedret brukeropplevelse som skal gjøre det enkelt å finne relevant informasjon.

- I tillegg til å tilby en mer brukervennlig plattform, har vi også lagt til nye funksjoner og verktøy som vil hjelpe våre installatører og kunder å lykkes i sin læring og utvikling.Det helt nye kurset som er lansert er Purusrenne 100 og Purus Academy for kundeveiledere hvor det sistnevnte er rettet mot butikk og varehus. Purusrenne 100 er det mest populære sluket for industri, kjøkken, garderobe og finnes på mange skoler, SPA senteret og fiskerinæringen. Dette kurset er en lettfattelig introduksjon med muligheter til å gå ned i dybden. Alle kurs blir presentert med tekst, bilder, illustrasjoner og video, forteller Leiren

- Lanseringen av gummikoblinger har vært en suksess som fortsetter. Bare det å vite om alle de unike egenskapene gjennom et kurs på 5-10 minutter hjelper folk til bedre kjennskap, kunnskap og oppdage mange flere muligheter enn en var klar over.

Sjekk ut Purus Academy her