Monica Loe kommer fra stillingen som prosjektleder og rådgiver fra Brilliant AS og startet i stillingen hos FLOW Trøndelag VVS 2. mai Hun er utdannet siviløkonom med spesialisering innen strategi, organisasjon og ledelse fra NTNU Handelshøyskolen i Trondheim. Monica har bred erfaring både fra kundearbeid, prosjektledelse og personalledelse fra tidligere arbeidsforhold.

- I mitt første møte med FLOW Trøndelag VVS var det deres kjerneverdier kompetanse, kvalitet, innovasjon og gjennomføring som appellerte til meg. Deres fokus på at menneskene i organisasjonen er nøkkelen til å lykkes, også ute hos kunder og deres ønsket om å begeistre – med kvalitet i alle ledd - både internt og eksternt var noen av grunnene til at jeg takket ja til stillingen. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og fortsette denne reisen sammen med resten av de dyktige folka her i FLOW Trøndelag VVS, sier Monica Loe. 

Som leder for salg og kundeopplevelser skal hun ha overordnet ansvar for å sikre at FLOW Trøndelag VVS fortsatt leverer gode opplevelser i alle våre engasjement og leveranser, både internt og eksternt, sier daglig leder Greif Sæther. 

- Vi i FLOW Trøndelag VVS er opptatt av at den gode kundeopplevelsen starter med internt engasjement og profesjonalitet og derfor er også HR-funksjonen tillagt Monica sin stilling. Hennes prioriterte områder vil derfor være å lede FLOW Trøndelag VVS sin strategi både for medarbeider- og kundeopplevelser, avslutter Sæther