Da VVSforum var innom for å sjekke aktiviteten på standen kom det to herrer fra Norges arktiske studentsamskipnad ut fra toalettene. Både Trond Bakken og Terje Mannsverk var skjønt enige, og synes dette funket overraskende bra.
- Litt uvant, men dette var mer behagelig en jeg kunne forestille meg. Så det er ingen umulighet at det kan bli et slikt dusjtoalett på sikt, fortalte Bakken etter prøvetesten.

Geberit har hatt nesten 400 stykker som har testet dusjtoalettet i løpet av messens tre dager. Det har vært en lett blanding av alle aldersgrupper, og kjønn innom.

- Vi er veldig fornøyd med at vi har fått så mange til å prøve. Vi ser at damer og yngre herrer er mer åpne for å prøve enn herrer fra 45 og oppover, sier Wenche Sydhagen i Geberit.
- Messen er et offentlig sted, og ikke like lett å ta utfordringen på strak arm for alle. Vi har full forståelse for det.

Salgssjef for dusjtoalettet hos Geberit, Beate Gerø melder om gode tilbakemeldinger fra de som har testet toalettene, og hun tror at flere og flere ser og føler hvilken god opplevelse et slikt type toalett faktisk gir, samt hvor hygienisk det er.
- Nå har vi jobbet med Aquaclean en stund, og ser hvilke fordeler produktet har. Det er jo ikke tvil om at et slikt toalett er mye mer hygienisk enn et ordinært toalett. Her blir man vasket med vann, og må ikke tørke seg med papir, sier Gerø.

Geberit har en konkurranse gående for alle de som prøver dusjtoalettet i perioden september til november. En heldig vinner vil bli trukket ut tidlig i desember. Verdien på premien er hele 100.000,- kroner.
- For å delta i trekningen må man prøve Geberit AquaClean dusjtoalett hos en av våre forhandlere i løpet av september og ut november. Premien dekker et syv dagers cruise i Karibien, samt reise tur/retur Florida med overnatting for to personer, foreller Sydhagen.