- Vi har laget fremtidens gulvvarmesystem for alle miljøer. Med diskrete termostater som kommer i flere former og farger. De synlige enhetene har diskrete valgbare former som gjør det enkelt å innrede med LK Arc uavhengig av miljøet enhetene monteres i, sier Line Haugs, markedskoordinator i LK Systems Norge i en pressemelding.

Brukervennlig app
- Med MyLK-appen er brukeren alltid tilkoblet og har full kontroll på gulvvarmesystemet via mobil og nettbrett. Med MyLK-appen styres oppvarmingen i boligen og temperaturen kan justeres rom for rom. Appen har flere smarte funksjoner og er veldig enkel å bruke. For eksempel kan brukeren aktivere feriefunksjonen eller fjernstyre oppvarmingen i fritidsboligen ved å trykke på en knapp. Appen kan brukes med alle våre gulvvarmesystemer, som styres via LK Arc, hvor tilkobling er inkludert som standard, sier Haugs.

Grunnkonfigurasjonen i LK Room Control Arc består av sentralenheten LK ArcHub. Komplett med LK ArcTenna OnWall og/eller LK ArcTenna InWall antenner for trådløs kommunikasjon med termostater, sensorer og Internett, avhengig av hvordan og hvor sentralenheten er montert.

Sortimentet av termostater i svart og hvitt: