Kolbjørn Sundberg tar over etter Rune Enderud som nå gir seg som distrikstansvarlig i juni, og går inn i rollen som pensjonist. 

Kolbjørn er utdannet rørlegger og gikk læretiden, samt jobbet som rørlegger hos rørleggerbedriften Kolås Eftf. AS i Halden, hvor han også kommer fra.  Etter hvert gikk turen til Oslo hvor han fikk jobb som inneselger hos Ahlsell i Brobekkveien på Alnabru. Midt under koranen fikk han nye arbeidsoppgaver som uteselger for Oslo og Akershus. 

- Det passet veldig bra å komme til Armaturjonsson nå, dette er en veldig fin bedrift som jeg har hørt veldig mye positivt om, samt at de har en stor produktportefølje som blir veldig spennende å jobbe med. I tillegg har jeg lært Rune Enderud å kjenne gjennom Ahlsell, sier Sundberg. 
- Jeg har blitt kjent med mange rørleggerbedrifter gjennom min tidligere jobb, og har opparbeidet meg et bra kontaktnett, men etter å ha vært med Rune rundt til mange nye kunder, skjønner jeg at det er mange å følge opp utover de jeg kjenner til. Jeg har fått god opplæring, og er klar til å ta fatt på jobben. Men det er litt som å hoppe etter Wirkola, å ta over etter en flott og flink fyr som Rune. Men jeg tror jeg skal klare å fylle den rollen på min måte, sier Sundberg. 

Salgssjef Johnny Kvalheim i Armaturjonsson forteller at de er svært fornøyde med å få Kolbjørn inn som en del av teamet i bedriften.
- Vi har stor tro på at han skal fylle rollen som ny distriksansvarlig på en meget god måte. Han har allerede god erfaring fra VVS-bransjen, og et bredt kontaktnett i det distriktet han skal ta over. Det vil bety mye for å komme raskt i gang. 

- Kolbjørn tar over etter Rune Enderud som har hatt distriktet Oslo – Akershus i en mannsalder. Han har gjort en fantastisk jobb for Armaturjonsson. Så nå takker vi av en dyktig medarbeider, og ønsker ny velkommen, sier Kvalheim.