. Planen var å bli journalist, men en liten sommerjobb i familiebedriften Flis & Bad AS (Comfort Lier) endte i 26 innholdsrike år for bedriften, sier Hilde F.Trydal. 
 

- Det var 26 morsomme, lærerike og spennende år hvor hun fikk utfordret seg selv innen salg, logistikk, markedsføring, leverandørkontakt, rørleggeriet, prosjektering av bad, personalledelse og mye mer. De siste 10 årene jobbet hun som daglig leder i bedriften. Ved siden av fulltidsjobb på Flis & Bad tok hun 2-årig varehandelsutdannelse på NVH/BI, som hun har hatt stor glede av i verv som produkt- og markedsråd, samt styret i Comfort-kjeden, sier Hilde. 

For drøyt to år siden bestemte Hilde seg for å utforske flere sider ved bransjen, og siden august 2021 har hun jobbet som Regionsjef i VVS Norge RMB. Hovedfokus har vært oppfølging av rørlegger med butikk i fagkjedene Bademiljø og Comfort. 

- Hilde har et brennende engasjement for bransjen, og har stor respekt for rørleggeryrket og alle de dyktige driverne. Hun er skikkelig glad og stolt over muligheten hun nå får i Rørkjøp, og gleder seg stort til å gå i gang med oppgavene, sier adm.direktør i Rørkjøp, Frank Olsen.
 
- Rørkjøp sine kjerneverdier; som humor, ærlighet og respekt er verdier jeg kjenner meg godt igjen i, sier Hilde.

Frank Olsen er svært glad for å ha fått på plass en såpass viktig ressurs for kjeden, og vi gleder oss til å sette Hilde i arbeid, påpeker han. 

Hun starter i jobben 1.april.