Geberit utvider sin AquaClean-familie og introduserer et enkelt og elegant dusjtoalett, som tilbyr høyeste kvalitet til en meget rimelig pris.

Alle detaljene til AquaClean Alba er nøye utformet, og det har et enkelt og estetisk utseende. Visuelt skiller det seg knapt fra et tradisjonelt toalett.

- Rengjøring med vann er så naturlig som man kan få det, men på toalettet har dette enda ikke blitt standard i Norge. Dette er i ferd med å endre seg, og salget av dusjtoaletter øker raskt. AquaClean Alba tilbyr mild intimrengjøring og gir en følelse av personlig velvære, sier produktsjef Odd Skriden i Geberit.

Saken fortsetter under bildet:

- Å gå fra et vanlig toalett til et dusjtoalett er et lite skritt i baderomsplanleggingen, men et stort steg mot å forbedre personlig hygiene. En studie fra 2022 viser at bruk av papir etter toalettbesøk medfører rundt 40 000 bakteriekolonier på hendene, mens dusjtoalett bare medfører en tidel så mange.

Enkel installasjon
AquaClean Alba er enda enklere og raskere å installere takket være den nye patenterte teknologien med montasjeramme for feste til veggen istedenfor et keramisk bakpanel. Den smart utformede emballasjen holder også toalettskålen forhåndsposisjonert i riktig høyde, noe som gjør det enkelt for én person å installere.

I likhet med alle andre dusjtoaletter fra Geberit, fungerer AquaClean Alba sømløst med det velkjente Geberit Duofix installasjonssystemet, samt Geberit Monolith utenpåliggende sisterne.

Saken fortsetter under bildet:
 

Ahlsell var tilstede under førpremieren, og kunne umiddelbart melde at de tar inn det nye dusjtoalettet AquaClean Alba på lager så fort det er klart for markedet 1.april. - Dette dusjtoalettet har vi kjempetro på vil slå an i markedet, både design og pris, vil gjøre dette produktet attraktivt, sier markedssjef i Ahlsell Norge, Per Arne Heggen. På bildet ser vi fra venstre, Dan Halldin, kategorisjef Ahlsell, Janne Pernille Engebretsen, distriktssjef Ahlsell, Vibeke Lund Skeide, Geberit, Per Arne Heggen, Ahlsell, og Herman Larssen, salgssjef B2B, Geberit.

Lett å vedlikeholde
- AquaClean Alba er utformet på en måte som gjør løpende stell og vedlikehold svært enkelt. Dusjtoalettet har en avtakbar dusjdyse og kantfri toalettskål som forenkler rengjøringen, påpeker Skriden. 

- Det avtakbare designdekselet lar brukere fylle på avkalkingsmiddel selv, og et automatisk avkalkningsprogram fjerner avleiring fra alle vannfylte deler. Dusjtoalettet indikerer når avkalking er nødvendig via LED-signaler på fjernkontrollen og Geberit Home-appen.

Valuta for pengene
Skriden forteller videre at AquaClean Alba er utstyrt med alle de klassiske funksjonene til et Geberit dusjtoalett som WhirlSpray som gir en skånsom dusj ved å blande vann med luft, stillegående og effektiv nedskylling ved hjelp av TurboFlush-teknologi, kantfri toalettskål som er lett å rengjøre, temperert vann, og automatisk avkalkningsprogram. 

Toalettet styres enkelt med en hånd ved hjelp av den medfølgende fjernkontrollen. Geberit Home-appen på telefonen tilbyr også personlige tilpasninger.

Geberit AquaClean Alba er tilgjengelig fra 1. april 2024 til en anbefalt utsalgspris på 12 495 kr (inkl. mva).