- Det vil si at uansett hvor du befinner deg, kan du styre inneklimaet i din bolig.
Det sier Knut Skogstad, administrerende direktør i Flexit i en melding.

- Den tidligere UNI-serien som har vært på markedet i en rekke år har vært en suksess for Flexit, men vi så at den trengte fornying og forbedringer, Skogstad.

Nordic-serien består av ventilajonsaggregatene Nordic S2, Nordic S3 og Nordic S4. Det vil komme flere varianter utover høsten. Aggregatene kan enkelt styres med Flexit GO via telefon eller nettbrett.[/caption]

- I tillegg til ny og moderne styring har Nordic-serien en rekke forbedringer som sikrer trygg og problemfri drift i et tøft nordisk kaldt klima. Aggregatene har høy virkningsgrad og lav SFP som gjør aggregatene svært energieffektive. Flexit jobber hele tiden med å være sterke på inneklima og å ligge i front på energieffektivt inneklima i moderne boliger i Norden. Sammen med inneklimasentralen EcoNordic som vi lanserte før sommeren, er Nordic en viktig del av vår strategiske satsning fremover.» utdyper Knut Skogstad.

I Norden bygger vi hus for å tåle et av verdens tøffeste klima. Derfor jobber Flexit for et bedre inneklima som er helt avgjørende for god trivsel og helse. Med innovative løsninger bidrar Flexit til smartere hjem og mer miljøvennlige hus, noe som er viktige bidrag til det grønne skiftet. Produktene er testet i vårt toppmoderne klima- og lydlaboratorium.

Nordicsserien består foreløpig av tre ulike ventilasjonsaggregater; Nordic S2, Nordic S3 og Nordic S4.