- Etter en omfattende markedsundersøkelse med svært god respons og godt engasjement, har Wavin kartlagt behovene og kommet frem til tre nye produkter som lanseres i oktober, sier markedssjef Ingrid Løvaas i Wavin til VVS-Forum.no.

Et av produktene er en ny slank 50 mm vannlås med god vannkapasitet. Det spesielle er at den har en horisontal utløpsstuss på hele 17 cm, som enkelt kan kuttes ved behov. For å komplettere vannlåsen lanseres også en 50mm vaskemaskinstrakt, samt en 50mm veggrossett.

- Etter planen skal flere produkter på markedet fortløpende, og de vil alle være å finne under paraplynavnet ”Wafix™ Solutions”, sier hun.

Hun forteller at Wafix har gjennom dedikert produktutvikling og ufravikelige kvalitetsprinsipper etterhvert blitt det ledende innomhus avløpssystemet på det norske marked.

- Nå velger 7 av 10 norske rørleggere Wafix som innomhus avløpssystem. Det er en fantastisk hyggelig utvikling for Wavin sitt VVS team, som lenge har investert i, jobbet med og trodd sterkt på dette produktet, sier Ingrid Løvaas.

Hun forklarer at mye av suksessoppskriften for å oppnå dette er at systemet er tuftet på at det skal være så enkelt som mulig. Enkelt å skaffe, enkelt å montere og enkelt å bruke uten unødvendig og kostbar driftsproblematikk.

- Fordi innvendig innsnevring unngås ivaretas gode flow egenskaper, noe som gir rørlegger og sluttbruker en ekstra trygghet for fremtiden.

Wafix sortimentet utvides også med et nytt avgraderverktøy som behandler røret utvendig og innvendig samtidig.

- Kanskje best av alt er det at Wafix avgraderen kan benyttes til hele dimensjonsrekken. Det vil si til 32, 40, 50, 75 og 110 mm. Det settes enkelt på drillen og jobben gjøres raskt og effektivt på noen sekunder. Enklere blir det ikke. Det nye verktøyet vil være tilgjengelig fra 22 oktober, forteller Løvaas.

Wavin og Wafix™ Solutions vil være å finne i hall E under VVS dagene.