Jon Arne Lines ble uteksaminert fra Statens Kjølemaskinist skole i 1992 og innehar både fagbrev og mesterbrev i kulde & varmepumpefaget, og har bred erfaring fra både salg og prosjekt i kuldebransjen.

Bjørn Ove Fjørtoft som inntil nå har hatt ansvaret for avdelingen, overlater ansvaret for en solid avdeling til Jon Arne. Selv går Fjørtoft over i stillingen som salgs- og prosjektansvarlig.

- Etter 13 år som avdelingsleder vil jeg nå vie all min tid og kompetanse på salg og prosjekter. EPTEC har befestet sin posisjon som leverandør av miljøvennlige løsninger med naturlige kuldemedier i Norge. Flere og flere byggherrer etterspør løsninger med Propan og CO2, som vi har gode løsninger for. Solide agenturer og kompetent personale gjør oss til en god partner i prosjektene, sier Fjørtoft.

Daglig leder i Eptec Energi, Ole Jørgen Veiby, sier at Trondheim og Midt Norge er et område hvor vi ser gode muligheter for vekst og økte markedsandeler. Det vil også bli behov for flere teknikere i avdelingen.

- Jeg er glad for at vi fikk Jon Arne med på laget og er sikker på at han og Bjørn Ove, sammen med de dyktige teknikerne vil sikre vekst for EPTEC i Trondheim, sier Veiby.