Det var en svært overrasket vinner som takknemlig og tårevåt tok imot premien, skriver Rørkjøp i en pressemelding. 

- Jeg ante ingenting, sier den heldige vinneren! Mamma sa hun skulle komme på lunsj i dag, men i det jeg åpner blir jeg møtt av både kamera og mikrofon, og forstår egentlig ikke hva som skjer. Dette var mildt sagt tidenes overraskelse. Jeg er litt sjokkert, og ikke minst glad, stemmer en smilende Gøran i!

Nominert av mamma
Det var Lenes mor, Hilde Nystrøm Megård som nominerte vinneren. 

- Jeg skulle ønske at min kjære datter Lene m/fam kunne vinne et nytt bad da de har hatt mye motgang og problemer i forbindelse med kjøp av et gammelt hus. Nå jobber de for harde livet med å rette opp alt, og håper de kan komme seg inn rundt april. Det hadde vært sååå fantastisk å overraske dem med et nytt bad, noe som vil hjelpe masse på økonomien. Og de ville blitt utrolig takknemlig for denne hjelpen, skrev Hilde i nominasjonen. 

Mamma Hilde var med på overrekkelse av premien. Da hun så hvor glad vinnerparet ble kom det noen tårer i øyekroken der og.

- Jeg blir helt målløs jeg nå, og det bruker jeg ikke bli, ler Hilde lettere rørt. De fortjener det så innmari, innmari! Det har vært så mye motgang og så mye hendelser i livet deres nå, så det er bare så vel unt dem, smiler Hilde varmt.

Et privilegium
- Rørkjøp-familien synes det er et sant privilegium å få dele ut komplette bad med jevne mellomrom. Gleden og overraskelsen hos vinner, og å se hva en slik gave betyr, gir også glede internt i Rørkjøp-kjeden, sier Hilde Fjellvang Trydal i kjeden. 

- Vi gratulerer Lene og Gøran, og gleder oss til å følge prosessen frem til nytt og fint bad.