Prosjektet, som skal bygges i en totalentreprise, ligger sentralt på Bekkestua i Bærum. Utbyggingen består av 230 leiligheter med fem hybler fordelt på 11 blokker, samt 209 parkeringsplasser og fem næringslokaler. Totalt utgjør dette nærmere 34.000 kvadratmeter.

– Vi er veldig fornøyde med at vi har blitt valgt som entreprenør for dette flotte prosjektet. Vi samarbeider allerede med Profier blant annet på boligprosjektet Konnerudparken i Drammen, og nå ser vi frem til ytterligere et samarbeid – denne gangen også med AF Eiendom, sier daglig leder i Consto Øst, Bjørn Rojahn Breian i en pressemelding.

Profier AS og AF Gruppen ASA eier 50 prosent hver av Kleivveien Utbygging AS.

– Etter fem år med utvikling av et spennende og omfattende prosjekt, er vi godt fornøyd med å ha kommet til enighet med Consto Øst AS om bygging av prosjektet i en totalentreprise. Vi ser frem til et godt samarbeid i gjennomføringen av prosjektet og gleder oss til å levere et flott prosjekt til våre kjøpere etter endt byggeperiode, uttaler Steinar Skui, daglig leder i Kleivveien Utbygging AS i meldingen.

Prosjektet har fastsatte miljømål og skal blant annet sertifiseres etter BREEAM-Nor. Prosjektet er tegnet av Make Arkitekter AS. Byggestart er satt til januar 2022.