Resideo er ingen mygg. 14.000 ansatte er på lønningslisten. På Kontorhuset sitter tre av dem. De er ansvarlige for hele Norden og Baltikum.

– Resideo er en profesjonell bruker av tjenestene våre. Vi ser at selskapets ansatte bruker konseptet fullt ut. De jobber og booker møterom alle stedene vi er, både i Drammen, Lier og Asker. Det synes vi er stas. Det viser at vi tilbyr en fordel som kan gi bedrifter større slagkraft og bedre muligheter for å lykkes, sier Trine Maren Skott-Myhre og Kolbjørn Stuvebakken i Kontorhuset Drift AS.

Håndterer Norden

Resideo-kontoret i Drammen jobber internasjonalt. Hovedkontoret i det børsnoterte konsernet ligger i USA. Europa ledes fra Sveits. I Drammen løses salgsansvaret for Norge, Sverige, Finland, Danmark og Baltikum.

– Kontorhuset tjener oss godt. Her kan vi konsentrere oss om det som er vårt kjerneansvar. Oppfølging av serviceavtaler for renhold, maskinpark og den slags ligger solid innbakt i leieforholdet. Kontorhuset lever opp til "plug-and-play-konseptet", sier Fjordvang og Syvertsen i pressemeldingen.

De har hektiske dager og er mye på farta.

– Vi gjennomfører mye kursvirksomhet. Da er det gull for oss å ha tilgang på gode møterom som i tillegg er tilrettelagt for at dem som er på kurs også kan ha effektive arbeidsøkter i løpet av kursdagene, sier Syvertsen.

Flerbrukskultur

Resideo spant ut av giganten Honeywell i 2018. Syvertsen og Fjordvang var av dem som fulgte med til Resideo. Tekniske produkter til VVS-bransjen er viktigst og det de driver med aller mest, men de har mye spennende i porteføljen. Flere av oss har trolig ett eller flere av deres produkter i våre egne hjem.

I USA satses det mye på smarthjemteknologi.

– Det vokser også her. Personlig har jeg fersk erfaring med appen som overvåker stoppekran for vann på hytta. Den stengte vannkrana og sendte varsel rett til min mobil. Store skader ble unngått. Det er godt å erfare nytteverdien av egne produkter, sier Syvertsen.

Han er ansvarlig for innesalg i Norden og Baltikum og har fast kontor på Kontorhuset på Bragernes.

Fleksible løsninger

– Jeg gleder meg over Kontorhusets store fleksibilitet, sier Fjordvang. Han er en av dem som har booket og gjennomført salgsmøte og kurs på alle av Kontorets ulike kontoradresser.

– Helt gull å booke rom rett fra mobilen både i Asker og på Strømsø. Det er en styrke for oss, og det er fint å ta imot kunder og forbindelser på moderne og godt drevne bygg hvor alt virker som det skal, sier Fjordvang.

Hans kontor er på Kjellstad i Lier.

– Men jeg er ikke oftere der enn andre steder, sier han som daglig jobber med distributører, grossister og store kunder.

– Vi sier vi er i drikkevannsegmentet. Her snakker vi ventiler for trykk, tilbakeslag og filtre, men også ventiler for kjøling og varme for private boliger, store industrikunder, offshore og offentlige virksomheter som norske kommuner.

Fjordvang ser på kontorhusene som viktige møteplasser.

– Møteplasser er viktige. Det har vi lagt stor vekt på. Hos oss skal alle kunne jobbe fleksibelt og effektivt og bygge nettverk. Vi tror verdifulle ting skjer i møter mellom folk. Nettverk er viktig, sier Skott-Myhre og Stuvebakken.