Armaturjonsson inngang til VVS-dagene 2014 følger messens tema som i år er VVS fremtidens bygg og bærekraftig utvikling. Med en liten kursjustering i forhold til hvordan man ønsker å tilnærme seg markedet fremover, tror salgssjefen i Armaturjonsson, Øyvind Christiansen at det er viktig å tenke helhetsløsninger, og det handler om totaløkonomi for både installatør og sluttbruker.

- Vi må kunne fornye oss i forhold til endringer i markedet, og ta små skritt hvor vi tilpasser oss i forhold kundens behov. Vi er åpen for dialog som kan skape bedre løsninger, og bedre økonomi, påpeker salgssjefen.

Satser på tre produktområder
Armaturjonsson har delt sine produktområder inn i tre hovedsegmenter. Det er sanitær, energi og brannvern.
- Alle segmentene griper i hverandre, og det er noe vi ønsker å markere tydeligere ovenfor våre kunder. Må få frem vår unike kompetanse, og kunne formidle at vi har mye mer å by på enn bare gode produkter. Det er løsninger, og hvordan produktene kan anvendes som skal skape merverdien for våre kunder, sier Christiansen.

Nyheter på messen
Under VVS-dagene kommer Armaturjonsson til å presentere flere nyheter. Et nytt fordelerskap i våtsone vil bli presentert, men kanskje den mest overraskende nyheten fra den kanten er innen varme og kjøling.
- Vi kommer med en ny systemløsning innenfor varme og kjøling. Konseptet er en varme- og kjølerist som kan legges i himlinger. Det er en varmerist. Produktet er utviklet i Tyskland, og er allerede et godt etablert produkt der. Produktet heter foreløpig Aquatherm Blacklist, sier Christiansen.
- Vi vil også vise at ulike produkter i vår range kan brukes om hverandre, at systemene kan kobles sammen. Alle våre produkter er godkjente og tilpasset dagens og morgendagens forskrifter.

Konkurranse under messedagene
Under de siste årene har Armaturjonsson hatt en konkurranse gående under VVS-messen. Da har det nemlig vært mulig å kvalifisere seg til VM i Sanipex MT i Sveits. Konkurransen går ut på at man skal montere sammen en løsning på best mulig tid.
- Tidligere år har det kun hvert forebeholdt norske rørleggere. I år blir det en forandring ved at konkurransen under VVS-dagene blir en nordisk kvalifisering. Vi har sendt ut invitasjon til alle de nordiske landene., så da får vi se om det dukker opp kandidater fra våre naboland, sier
HR-og markedskonsulent, Marie Kolbu.
- Vi lover masse happening på vår stand, og denne konkurransen skaper i hvert fall masse liv, og engasjement. Vi oppfordrer alle rørleggere til å komme innom standen, og prøve seg.