Ove Larsen er ansatt som Kundeansvarlig Statoil (Coor) i GK Norge, Stavanger.

2. februar 2015 tiltrådte Ove Larsen stillingen som Kundeansvarlig for  serviceavtalen Statoil Stavanger, i GK Norge Stavanger. 

Ove er 56 år og kommer sist fra stillingen som Workshop manager i Halvorsen Offshore. Her hadde han ansvar for innkjøp, fakturering, pågående jobber i verkstedet, arbeid med fremdriftsplaner.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Kundeansvarlig med ansvar for serviceavtalen på Statoil byggene i Stavanger. Arbeidsoppgavene er flerfaglige innen Rør, Kulde og Ventilasjon. Han vil også bistå med rådgivning og forslag til utbedringer og utskiftninger på de forskjellige disipliner, samt daglig kontroll av SD anlegg.

GK ønsker Ove velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer

Trond Bartaula-Brevik er ansatt som Prosjektingeniør Byggautomasjon i GK Norge, Bergen.

12. januar 2015 tiltrådte Trond Bartaula-Brevik stillingen som Prosjektingeniør Byggautomasjon, i GK Norge Bergen. 

Trond er 34 år og kommer sist fra stillingen som IT-konsulent ved «Nye Fregatter» prosjektet for Forsvaret Logistikkorganisasjon. Han er utdannet Automasjonsingeniør ved Høgskolen i Bergen, uteksaminert sommeren 2014. Han har også jobbet med POB og adgangskontroll for Securitas på CCB, samt offshore

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektingeniør med oppgaver som: planlegging, programmering og idriftsettelse av anlegg. Hans første prosjekt blir på Scandic Hotell Flesland.

GK ønsker Trond velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Arild Larsen er ansatt som Kundeansvarlig i GK Norge, Greåker.

2. februar 2015 tiltrådte Arild Larsen stillingen som Kundeansvarlig, i GK Norge i Greåker. 

Arild er 45 år og kommer sist fra Friganor AS, hvor han jobbet som prosjektleder/ produktansvarlig for Daikin VRV. Før dette var han daglig leder/ kuldemontør i Follo Kuldeservice as. Han er også utdannet; Elektriker, kuldemontør og er Kulde- og varmepumpemester.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Kundeansvarlig med tilhørende oppgaver, og GKs kunder på Greåker og omegn. Han er for tiden deltidsstudent på Energirådgiverstudiet på Fagskolen i Telemark.

GK ønsker Arild velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!