Idrettsgallaen er en kveld hvor idretts Norge anerkjenner og hedrer våre fantastiske idrettsutøvere, lag, trenere og ildsjeler som har gjort en glimrende innsats for norsk idrett i 2023.

- Grunnen til at vi sponser denne type arrangement er at vi ønsker å støtte idretten, og være synlig gjennom idretten. Vi tenker at mye av det vi bidrar med går tilbake til breddeidretten og utvikling av klubber i hele landet. Denne delen av idretten er svært viktig, og skaper gode holdninger, og verdier for både barn og voksne som engasjerer seg for å skape positive miljøer rundt omkring i landet. Vi støtter store og små idrettshelter. Det er det viktigste motivet for å bidra på denne måten, sier Hans Reinholt Wernersen, kommersiell direktør i Høiax AS. 

Høiax er en av tre gullsponsorer under årets Idrettsgalla.

- Vi har ikke vært sponsor på slike tilstelninger før, og vi tenker at synlighet på denne arenaen er viktig for Høiax. Eksponeringen i beste sendetid, samt at vi blir synlige på alle skjermer som finnes i selve hallen, samt ute i mingleområder blir bra, og gjør oss stolte av være en av gullsponsorene til en slik type fest, understreker Wernersen.

- Vår sponsing av idrettsgallaen 2024 ble bestemt tidlig i 2023, så selv om det virket langt frem da vi bestemte oss, så er midt i begivenhetens sentrum akkurat nå, avslutter Wernersen.