Med sine vel 400 medarbeidere er Advansia ledende innen prosjekt- og byggeledelse, og har gjennom en årrekke fått tilliten til å lede store offentlige prosjekter. Nå satser de også offensivt mot privatmarkedet på østlandsområdet, og med seg har de mye erfaring å bygge på basert på posisjonen i Trøndelag. Selskapet har hatt en kraftig vekst på nærmere 30% hittil i år og forventer å nå en omsetning på nærmere 800MNOK i 2019.

Satser bredt innen sikkerhetsrådgivning
Advansia utvider nå tjenesteområdet og satser bredt innen sikkerhetsrådgivning. Satsingen er et svar på den utviklingen man ser i det nasjonale og internasjonale trusselbildet, jfr den siste tids hendelser hos f.eks Hydro, Visma og Helse Sør-Øst.
Jack Fischer Eriksen, som i juni forlot lederrollen i Næringslivets Sikkerhetsråd, har fått ansvaret for å bygge opp sikkerhetsrådgivning som en egen seksjon i selskapet.

Helhetlig, bærekraftig tilnærming
- Advansia sin ambisjon er å sikre realisering av gevinster for kunder og samfunnet gjennom en helhetlig tilnærming. Dette krever modig lederskap og evne og vilje til samhandling for å utvikle bærekraftige løsninger både for og med kunder, samarbeidspartnere og konkurrenter, forteller Christopher Klepsland, administrerende direktør for Advansia i Norge.

Selskapet har bred erfaring fra prosjekter som utbyggingen av Avinor Oslo Lufthavn, Bjørvika infrastruktur, Powerhouse Brattørkaia, Nye Kampflybaser for F35-flyene på Evenes og Ørlandet, Politiets beredskapssenter, Munch-museet, Nye Deichmanske hovedbibliotek, Nytt Meieri for Tine i Bergen, CO2-fangst for Norcem og Ny Oslo Storbylegevakt for å nevne noen.