Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Disse deltar i paneldebatten. Øverst fra venstre: Helge Ranheim – Østlandske VVS AS, Rune Flengsrud – Ahlsell Norge AS, Ole Larmerud. Nede fra venstre: Oddgeir Tobiassen – Rørentreprenørene Norge, Geir Jansen – Andenæs VVS AS, og Marie Linn Havsgård, Chr. Vestrheim AS.

Vi tar debatten om rekrutteringen til rørbransjen under Rørdagene 2022

Mange i bransjen roper høyt om at det rekrutteres for få rørleggere. Men veien å gå for å få til det, er det flere meninger om. Hvordan skal man sammen prøve å gjøre rørfaget enda mer spennende og attraktivt. Og hvem er det som egentlig eier rørleggerutdannelsen? Det blir noen av hovedtemaene når vi inviterer til paneldebatt om rekruttering under «Rørdagene 2022» på Scandic Oslo Airport Gardermoen den 7. juni. 

Oras Hydractiva Digital
Annonsørinnhold
Oslo kommune ber innbyggerne spare på vannet:

- Oras´ produkter er utviklet for å ivareta den livsviktige vannressursen

Lite nedbør har ført til akutt vannmangel i Oslo. Nå ber kommunen innbyggerne om å spare på vannet ved å dusje kortere og slå av kranen ved tannpuss. - Vi har kraner og dusjer som bidrar nettopp til å redusere vannforbruket uten at forbrukerne trenger å foreta seg noe, sier Susanne Karine Halck, Specialist Marketing hos Oras Norge.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283