Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Sanitær

Geberit Bambini baderomsserien tilbyr toaletter for barn, servanter for barn og andre baderomsprodukter som er spesielt tilpasset behovene til små og store barn opp til 14 år.
  • Produktnyheter

Geberit fornyer sin Bambini-serie

Geberit har lenge vært dominerende i markedet med sin baderomsserie Bambini, hvor toaletter, servanter og design er skreddersydd for barn og gjør hygienen lekende lett. Nå kommer det populære konseptet i en oppgradert versjon, forteller Geberit Anne Ersnes, produktsjef synlige produkter hos Geberit Norge. 

 

Armaturjonsson har tatt et solid grep innen smartstyring av boliger, rettet mot VVS-bransjen, og det vil jevnlig komme nye komponenter og produkter i sortimentet. Et system prosjektleder Jørgen Sæther Hermansen hos Nordheim VVS for lengst har trukket til sitt bryst. – Spesielt på hytter som ofte står uten tilsyn i lange tider, er det viktig å ha smart overvåking av varmeanlegget, påpeker han.
Annonsørinnhold
Smarthussystemet Arjonsmart fra Armaturjonsson:

Løste hyttekundens krise med Arjonsmart

Da det meste av det tekniske anlegget var frosset i stykker på hytta på Geilo, tok den fortvilte kunden kontakt med Jørgen Sæther Hermansen hos Nordheim VVS. Løsningen ble smarthussystemet Arjonsmart fra Armaturjonsson, som både har gitt hytteeieren et velfungerende anlegg og full kontroll over alle funksjoner via en app. I tillegg blir hun varslet på mail og SMS ved strømbrudd og temperaturavvik.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283