Kurs- og proffbutikkansvarlig

  0
  • Heltid
  • Langhus
  • Publisert 3 uker siden

  Armaturjonsson AS

  Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med rørsystemer og ventiler for distribusjon av tappevann, varme, sprinkler og kjøling i boliger og yrkesbygg. Våre varer selges via norske rørgrossister til rørleggerbransjen. Armaturjonsson hadde i 2016 en omsetning på 240 MNOK og har hovedkontor på Langhus i Ski kommune. Vi skal være den beste partneren for bransjen og er derfor avhengig av medarbeidere med høy kompetanse og praktisk erfaring. For mer informasjon se www.armaturjonsson.no. Da nåværende stillingsinnehaver har fått nye utfordringer i vårt selskap søker vi etter hans etterfølger.

  Stillingen innebærer en delt funksjon som kombinert kurs- og butikkansvarlig. Butikker i denne sammenheng er VVS-grossistenes proffbutikker over hele landet. Målet er hele tiden å bidra til å oppfylle vårt merkeløfte -Akkurat sånn proffe rørleggere vil ha det!

  Av arbeidsoppgaver kan nevnes:

  • Tilrettelegge opplæringsprogram for bruk av vårt salgskorps samt opplæring av rørleggere og lærlinger
  • Vedlikeholde kursprogram i henhold til byggeforskrifter og vår egen produktutvikling
  • Videreutvikle alle vårs kurs til en e-læringsplattform
  • Proaktivt arbeid med vareeksponering og opplæring av ansatte i proffbutikker
  • Bistå på lokale messer, herunder demonstrasjon av verktøy og systemer.

  Du må trives med reising, ca. 50 reisedøgn pr. år, siden både kurs og besøk hos proffbutikker gjøres over hele landet. Andre arbeidsoppgaver kan også bli gitt. Du vil rapportere til teknisk sjef.

  Dine kvalifikasjoner og egenskaper

  Det er en fordel med VVS-teknisk kompetanse, men intet krav. Du er god på å dele og formidle dine kunnskaper og har gjerne kompetanse på og/eller erfaring fra markedsføring. Erfaring fra salg kan være en fordel, gjerne fra grossist eller butikk, likeså om du er vant med å avholde kurs og opplæring. Det viktigste er uansett at du evner og ønsker å videreutvikle deg. Du behersker engelsk muntlig og ivrer etter stadig å ta i bruk ny teknologi for å jobbe så rasjonelt som mulig og kunne kommunisere med andre så effektivt som mulig. Du er videre pålitelig, imøtekommende, resultat- og løsningsorientert. God på kommunikasjon og samarbeider godt.

  Vi kan tilby deg
  Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et veldrevet selskap hvor du inngår i et team av engasjerte og kvalifiserte kollegaer. Du får ta del i «Armaturjonssons kompetanseplattform» som gir deg muligheter for videre faglig og personlig utvikling. En oversiktlig organisasjon, godt arbeidsmiljø og gode beslutningsprosesser. Konkurransedyktige betingelser. Stillingen har kontoradresse på Langhus, evt. ved et av våre distriktskontorer i Stavanger, Bergen eller Trondheim.

  For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 917 06 467. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Send din søknad og CV merket «Kurs- og Proffbutikkansvarlig » til post@setsaasconsult.no innen 21.2.17.

  For å søke på denne jobben send dine opplysninger til stig@vvsforum.no

  Apply using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook