Elektromontører service, Elektromontører entreprise og BAS montører entreprise

  0

  GK Elektro

  GK Elektro er et selskap i GK Gruppen, og opererer i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. GK Elektro er i 2016 etablert i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Bergen, Trondheim og Tromsø og vi er i overkant av 350 medarbeidere. GK Gruppen omsetter for nesten 5 milliarder kroner og har ca. 2900 ansatte i skandianvia.

  Vil du være en del av norges ledende elektroentreprenør?
   
  GK Elektro har en forventet omsetning på 500 millioner og vi er i stadig vekst. Vi søker derfor etter flere dyktige medarbeidere til vårt avdelingskontor i Trondheim.
   
  Avdelingen består idag av 31 motiverte ansatte. I 2017 flytter vi inn i nye flotte lokaler hvor vi blir samlokalisert med GK Inneklima og GK Rør  for et et enda bedre tverrfaglig samarbeid.
   
  Vi er på jakt etter flere elektromontører til entreprise og service og BAS’er til vår entreprise avdeling.
   
  Elektromontører – service og entreprise:
  Arbeidsoppgavene vil være varierte elektrikeroppgaver på service og entreprise. Du er proaktiv, positiv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.
   
  BAS Entreprise:
  Du vil jobbe med å administrere og organisere egne og eksterne montørere i prosjekter, og sørge for at montørenes arbeidsdag utnyttes så effektivt som mulig. Samtidig vil du ha ansvar for den daglige driften og innkjøp og logistikk. Det er viktig å bidra positivt til tverrfaglig samarbeid på byggeplassen.  GK Elektro har stort fokus på HMS og her må du være en pådriver. Av bakgrunn har du Fagbrev som elektromontør gr L og rundt 5 års erfaring. Erfaring fra arbeidsledelse er ønskelig og det er nødvendig å kunne jobbe selvstendig og ha gode kommunikasjonsevner. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig.
   
  Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.
   
  Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål.

  Kontaktpersoner:
  Entreprise: Roger Wold, tel. 4792 0644
  Service: Robert Jenssen, tel. 4122 8121
  Generelle spørsmål: Tom Erik Olsen, tel. 9587 3574

  Søknadsfrist: 17.02.2017