Elektromontører og BAS

  0
  • Heltid
  • Romerike
  • Publisert 1 måned siden

  GK Elektro

  GK Elektro er et selskap i GK Gruppen, og opererer i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. GK Elektro er i 2016 etablert i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Bergen, Trondheim og Tromsø og vi er i overkant av 350 medarbeidere. GK Gruppen omsetter for nesten 5 milliarder kroner og har ca. 2900 ansatte i skandianvia.

  Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?

  Distrikt Romerike består i dag av ca 60 ansatte fordelt på Jessheim, Kongsvinger og Hamar. GK Elektro skal også etablere avdeling på Kjeller i løpet av 2017.
   
  Vi søker etter faglærte, baser, montører og servicemontører GR L og S på alle enheter på grunn av voksende oppdragsmengde utover vår, sommer og høst.
   
  Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?
   
  Elektromontører service og entreprise:
  Arbeidsoppgavene vil være varierte elektrikeroppgaver på service og entreprise. Du er proaktiv, positv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.
   
  BAS entreprise:
  Du vil jobbe med å administrere og organisere egne og eksterne montører i prosjekter, og sørge for at montørenes arbeidsdag utnyttes så effektivt som mulig. Samtidig vil du ha ansvar for den daglige driften og innkjøpt og logistikk. Det er viktig å bidra positivt til tverrfaglig samarbeid på byggeplassen. GK Elektro har stort fokus på HMS og her må du være en pådriver. Av bakgrunn har du fagbrev som elektromontør gr L og noen års erfaring. Erfaring fra arbeidsledelse er ønskelig og det er nødvendig å kunne jobbe selvstendig og ha kommunikasjonsevner. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig.
   
  Kvinner oppfordres til å søke!
   
  Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.
   
  Søknader vil behandles fortløpende.

  Kontaktpersoner:
  Knut Inngjerdingen, distriktssjef, tlf. 9165 3964
  Trond Svindal, Avdelingsleder, tlf. 9028 7042
  Egil Hagen, Avdelingsleder, tlf. 9073 8366

  Søknadsfrist: 31.03.2017