Avdelingsledere

  0
  • Heltid
  • Oslo

  Nettside GK Elektro

  GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datasentre. Vi har egne fagmiljøer innen service og prosjekter i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Kongsvinger, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø. Selskapet er del av GK Gruppen som omsetter for 5 milliarder kroner og har 3000 ansatte i Skandinavia.

  Vi søker 2 handlekraftige og utviklingsorienterte ledere, med god struktur og erfaring fra elektrobransjen. Du er dyktig til å legge til rette for flyt i organisasjonen. GK Elektro ønsker å tiltrekke seg medarbeidere som er fleksible, kreative og evner å finne nye løsninger.
  Du framstår som en tydelig og trygg leder, som både evner og lykkes i å få med deg både medarbeidere og å skape gjennomslag hos kunder. Gjennom godt strukturerte prosesser, legger du til rette for å skape gode resultater. Rollen er i interaksjon med et bredt spekter av mennesker, så du må kunne snakke med alle.
  Som avdelingsleder vil du ha operativt ansvar for forretningsområdet og ha en nøkkelrolle i arbeidet for å videreutvikle avdelingen. Ansvaret innebærer i stor grad planlegging av arbeidet i avdelingen samt drift og oppfølging ift strategi og vekstambisjon. Du vil ha tett kontakt med medarbeidere og kunder for å sikre god kvalitet og servicegrad. Våre nye avdelingsledere får personalansvar for en avdeling bestående av ca 60 årsverk hver, samt innleide medarbeidere.
  Dette er en spennende mulighet for en person som ønsker å være en del av et solid selskap i vekst. Vi kan tilby gode utviklingsmuligheter for riktig kandidat. For mer informasjon om stillingen ta kontakt med distriktssjef Jarle Pettersen på telefon 907 18 150, eller vår rådgiver i The Assesment Company, Bård Nordby på telefon 922 87 160.

  Søknadsfrist: 19.11.2017