Administrerende direktør

  0
  • Oslo

  Nettside GK Elektro

  GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datasentre. Vi har egne fagmiljøer innen service og prosjekter i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Kongsvinger, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø. Selskapet er del av GK Gruppen som omsetter for 5 milliarder kroner og har 3000 ansatte i Skandinavia.

  GK Elektro har siden etableringen i 2014 vokst raskt. På drøye tre år har selskapet vokst til å bli en av Norges fem største bedrifter innen elektrofaget.

  Vi søker nå en administrerende direktør til å lede og videreutvikle selskapet frem mot det langsiktige målet om å bli Norges ledende elektroentreprenør. Vi ser etter deg med solid ledererfaring fra tekniske miljøer og prosjekttunge virksomheter. Du er strategisk sterk, har erfaring med endringsledelse og vekst, og er en god relasjonsbygger internt og eksternt.
   
  Den riktige kandidaten har svært sterk kommersiell og kontraktuell forståelse, stor gjennomføringskraft, og motiveres av å videreutvikle et selskap i vekst.
   

  Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101 eller Christian Albertsen tlf. 932 92 243. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

  Søknader med CV sendes snarest til https://visindi.no/jobbsoknad/5585/
   
  Søknadfrist snarest.

  For å søke på denne jobben må du gå til følgende URL: https://visindi.no/jobbsoknad/5585/ →