Med nærmere 100 års erfaring står CTC FerroFil for trygghet, kvalitet og bærekraft, og en av Europas ledende og banebrytende produsenter av varmeprodukter. Vi arbeider aktivt for et bærekraftig og fossilfritt samfunn. Vårt brede produktsortiment består av bergvarmepumper, luft-/vannvarmepumper, innendørsmoduler, varmtvannsberedere, storberedere og elektrokjeler med mer. CTC var først ute med fyrkjeler med innebygd varmtvannsbereder, vi utviklet beredere med vår egen Heat Injection-teknologi og vi var de første som lanserte varmepumper for luft/vann. Vi overdriver derfor ikke når vi sier at vi har utviklet bransjen.
 

CTC FerroFil er et heleid datterselskap av Enertech AB, som igjen er heleid av Nibe Climate Solutions. Produksjonen av produktene foregår i dag ved fabrikker i Sverige og Norge. Våre produkter blir solgt gjennom VVS-grossister i Norge. Vi er i en meget positiv endringsprosess og satser offensivt videre som salgsorganisasjon i det norske markedet. For mer informasjon om oss, se www.ctc.no. Vi søker nå etter en ny sentral medarbeider i Trøndelag og Nord-Norge.

Distriktsansvarlig Trøndelag og Nord-Norge
Relasjonsbygger – Serviceinnstilt – Teknisk innsikt

Din nye rolle
Hovedoppgaven er å øke salget og lønnsomheten av CTC Ferro Fils produkter i Trøndelag og Nord-Norge Du vil arbeide tett sammen med CTCs øvrige ressurser og rapporterer til daglig leder.

Ditt viktigste ansvarsområde omfatter langsiktig relasjonsbygging mot bransjen gjennom aktivt salgsarbeid overfor rørleggere, VVS-grossister og konsulenter.  Du vil være en aktiv rådgiver og 1.linjes-supportledd for våre kunder (lett feilsøking) og gi kvalifisert veiledning spesielt på teknisk nivå. Du vil få ansvaret for planlegging, koordinering og gjennomføring av besøk, avholdelse av infomøter (bla. ifm. nye produkter), teknisk opplæring og messer i samarbeid med kunder, kontaktpersoner og samarbeids-partnere. Du jobber aktivt med å gjøre andre gode, og er et forbilde og et godt ansikt utad for oss. 

Stillingen innebærer reiseaktivitet til eksisterende og nye kunder i ditt distrikt. Du må trives med reising siden de fleste ukedager vil bestå av kundebesøk, planlegging og oppfølging. Du vil arbeide ut fra ditt hjem som vi tror ligger i Trondheims-området.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

  • Fortrinnsvis VVS Teknisk kompetanse som rørlegger, mester eller fagskoleingeniør KEM.
  • Elektriker, elektromekanisk- eller kuldeteknisk bakgrunn er også aktuell.
  • Gjerne erfaring fra oppsøkende salg, men du må være en som skaper tillit og gode relasjoner.
  • Motiveres av resultater og lever for å skape gode kundeopplevelser og løsninger.
  • Positiv og strukturert, med et godt humør og stå-på vilje.
  • Førerkort kl. B, gode datakunnskaper og god skriftlig/muntlig formidlingsevne på norsk.

Vi kan tilby deg
Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap i positiv endring. En oversiktlig og teknisk sterk organisasjon med gode beslutningsprosesser. Meget bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Et godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø preget av et sterkt faglig engasjement. Fokus på kompetanse og faglig utvikling, bla. med grundig opplæring ved fabrikken vår i Sverige. Konkurransedyktige betingelser.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Rekruttering AS på 917 06 467 eller daglig leder Ole Andreas Valnes, CTC FerroFil på 957 65 858. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Ser fram til å motta din kortfattede søknad og CV! Søknadsfrist 3.4.23. Vi oppfordrer kvinner til å søke!

Søk her