Hvis du har Enervent boligventilasjon fra Ener-Produkt i Bø, vet du at dette punktet er viktig for styring av varmegjenvinningen.

Ener-Produkt er en pionérbedrift når det gjelder boligventilasjon med varmegjenvinning. Deres system med en kammerveksler har stått i mange norske hus i årevis, med frisk luft og effektiv varmegjenvinning som dokumenterte resultater. På VVS-dagene viste de Enervent boligventilasjon og Best Board varmelist.

– Nå kan Z-punktet programmeres slik at du ikke lenger å styre manuelt når det skal gjenvinnes, opplyser Ener-Produkts salgssjef Helge Standeren til VVS-forum. – Det anlegget har også filtervakt. Hvis noe ikke fungerer som det får du beskjed og kan kontakte oss. Enervent

Enervent har 90 prosent varmegjenvinning, noe som i følge standeren er markedets beste. Det har også meget gode lydegenskaper. Ener-Produkt selger 400-500 anlegg i året.

Best Board elektrisk varmelist er et system for vannbåren varme i lister som føres nederst på veggen. Du finner mer skryt av det hos Ener-Produkt AS.