Swegon søker etter en prosjektingeniør for WISE

  0
  • Heltid
  • Oslo

  Nettside Swegon as

  Swegon er Nordens ledende produsent av luftbehandlingsaggregater og produkter til klima, akustikk og luftteknikk, samt boligventilasjon. Swegon AS er teknisk totalleverandør innen ventilasjon og dekker i tillegg til egenprodusert, kanal- og montasjeprodukter og laboratorieventilasjon. Swegon AS har avdelinger med lager i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø.

  Vil du være med på reisen for å skape smartere bygg? WISE er et system for behovsstyrt ventilasjon som omfatter fysiske produkter, styresystem og kommunikasjon. Swegon har gjort det enklere enn noensinne å spare energi og samtidig sikre et optimalt inneklima. Oppdragsmengden vår øker og vi har behov for å styrke vår avdeling innen WISE. Vi søker derfor en strukturert og positiv kollega som prosjektingeniør på avdelingen.

  Vi ser etter en kollega som trives med å ha mange baller i luften, og som greier å holde oversikten selv om det til tider er hektisk. Du er allikevel nøyaktig i den jobben du utfører. Varierende og utfordrende oppgaver krever en proaktiv innstilling, og teknisk forståelse er en forutsetning.

  Din arbeidsdag
  Dagen din vil bestå av prosjektering og utarbeidelse av underlag for WISE-systemet. Du må følge nøye opp og være support på våre ulike prosjekter. Dette vil bla. si at du må ha kontakt med byggeplass, ulike kunder og fabrikkene våre.

  Vi ser etter
  Kollegaen vi ser etter har høyskoleutdannelse, og det er en fordel med teknisk bakgrunn fra ventilasjon og/eller elektro. Du bør ha en gjennomgående forståelse for automasjon (automatikk) og ha en generell teknisk interesse og ikke minst gode datakunnskaper. Kompetanse om kommunikasjon mot overordnede systemer er en fordel. God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne er en   Du bør også ha mulighet til å disponere egen bil.

  Vi tilbyr deg gode muligheter for personlig og faglig utvikling. I tillegg tilbyr vi et godt arbeidsmiljø der du tar del i et aktivt og motivert team med masse humør. Swegon har gode helse-, pensjons- og forsikringsordninger.

  Spørsmål om stillingen
  Sigurd Haugli
  Avdelingsleder
  Mob: 474 88 580

  Søknadsfrist: 28.02.2019

  To apply for this job please visit www.finn.no.