Serviceelektrikere – GK Elektro

  0

  Nettside GK Elektro

  GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datasentre. Vi har egne fagmiljøer innen service og prosjekter i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Kongsvinger, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø. Selskapet er del av GK Gruppen som omsetter for over 5 milliarder kroner og har mer enn 3200 ansatte i Skandinavia.

  Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?

  Distrikt Trondheim består i dag av ca 60 ansatte i to avdelinger – service og entreprise. Vi er samlokalisert med GK Inneklima og GK Rør i flotte nye lokaler.
   
  Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?
   
  Vi søker etter serviceinnstilte og selvstendige elektrikere:
  Til vår serviceavdeling i Trondheim er vi er på jakt etter serviceelektrikere med stor interesse eller erfaring innen tekniske installasjoner. Du vil utføre varierte elektrikeroppgaver hos våre kunder som er både privatpersoner og næringsbygg. 
   
  Som person er du proaktiv, positiv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.
   
  Kvinner oppfordres til å søke!
   
  Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.
   
  Søknader vil behandles fortløpende.

  Kontaktpersoner:
  Tom Erik Olsen, distriktssjef, tlf. 4121 5122
  Thor Anders Berg, prosjektleder, tlf. 9230 4206

  Søknadsfrist: 01.07.2018

  To apply for this job please visit candidate.hr-manager.net.