Serviceelektrikere – Østfold

  0
  • Heltid
  • Østfold

  Nettside GK Elektro

  GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datasentre. Vi har egne fagmiljøer innen service og prosjekter i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Kongsvinger, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø. Selskapet er del av GK Gruppen som omsetter for 5 milliarder kroner og har 3000 ansatte i Skandinavia.

  Jobb med elektro hos Norges ledende TotalTekniske Entreprenør!

  GK Elektro i Østfold søker etter elektrikere til sin serviceavdeling. Vårt avdelingskontor i Østfold ligger på Solgaard Skog, rett ved E6 Mosseporten. Vi er 39 medarbeidere og vi utfører service på små og store bygg. Hos oss vil du få sjansen til å bli del av et stort Skandinavisk konsern som satser på videre vekst.
   
  Er du serviceinnstilt og selvstendig?
   
  Vi er på jakt etter serviceelektrikere med stor interesse eller erfaring innen tekniske installasjoner eller bolig/privat installasjoner. Vi trenger engasjerte elektrikere som har erfaring med eller lyst til å jobbe selvstendig og utvikle seg innenfor GK’s service-segment og jobbe tett med de andre GK-fagene i hverdagen. Våre kunder er skole-helsebygg, industri, kjøpesenter, bolig, kontorbygg og privatkunder.
   
  Det er ønskelig med elektrikere som er har god teknisk innsikt og bred erfaring fra faget. Man må ha fagbrev som elektromontør gr L og beherske norsk muntlig og skriftlig.
   
  GK Elektro kan tilby en interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.
  Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om stillingen.
   

  Søknader behandles fortløpende.

  Kontaktpersoner:
  Kai Hulback, avdelingsleder, tlf.: 458 33 917
  Anja Volden, serviceleder, tlf. 992 60 601

  To apply for this job please visit candidate.hr-manager.net.