Wilo Norge søker – Er du løsningsorientert og leverer god teknisk service med et smil ?

  0
  • Heltid
  • Oslo

  Nettside Wilo Norge as

  Wilo Norge en del av Wilo Nordic som er et datterselskap av den tyske pumpeprodusenten Wilo SE. Wilo SE er en ledende produsent av pumper og pumpesystemer innen varme, kjøle og klimateknikk, vannforsyning og håndtering av spill- og avløpsvann. Foretaket ble grunnlagt i 1872 av Louis Opländer, og er representert i mer enn 60 land i Europa, Amerika, Asia og Afrika og sysselsetter over 7.700 medarbeidere på verdensbasis. I 2017 utgjorde omsetningen mer enn 1.428 milliarder Euro. I Norge har selskapet 15 medarbeidere og holder til i moderne lokaler på sentralt i Oslo. Wilo Nordic i Norge er også hovedimportør av Flamco Group sitt produktspekter til Norge.

  Har du fagbrev i kuldeteknikk, elektro, automasjon eller VVS?
  Eller annen relevant erfaring?

  Er du løsningsorientert og leverer god teknisk service med et smil?

  Som Servicetekniker i Wilo er din viktigste oppgave å gjøre våre kunders hverdag enklere ved å finne gode svar på deres behov. På den måten er du med på å sette kursen for fremtidens løsninger innen pumper og vannteknologi. Du må trives med utstrakt kundekontakt, høyt aktivitetsnivå og å være en aktiv bidragsyter til at teamet når sine mål. Du og resten av teamet er viktige ambassadører utad for selskapet.

  I Wilo jobber vi sammen mot den beste kundeopplevelsen. Vår drivkraft er å gi våre kunder markedets mest innovative tekniske løsninger som bringer fremtiden nærmere og løser fremtidige utfordringer. Wilo brings the future.

  Dine arbeidsoppgaver:

  • Service og reparasjoner på pumper og ekspansjonsanlegg hos Wilo sine kunder.
  • Mekanisk og elektrisk feilsøking på pumper og anlegg.
  • Testing og igangkjøring ute på anleggsplass.
  • Service og reparasjon på Wilo sitt verksted.
  • Kundebehandling.
  • Hasteoppdrag ute hos kunder og faste serviceavtaler

  Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev innen enten elektro, automasjon, VVS, eller kuldeteknikk.
  • Kjennskap til pumper og varme/kjøleteknikk.
  • Kjennskap og interesse for automasjon.
  • Ved siden av norsk, behersker du engelsk skriftlig og muntlig.
  • Førerkort klasse B.

  Smarte løsninger er fremtiden og derfor må du være godt vant med PC som arbeidsverktøy. Du er opptatt av å finne gode løsninger for kunden og å bidra til gode resultater. Det er viktig for deg å skape en god relasjon til kunden gjennom god service og godt humør. Av andre blir du beskrevet som resultatorientert, strukturert og selvstendig. Du er godt vant med PC som arbeidsverktøy.

  Vi tilbyr en interessant og selvstendig jobb i et innovativt selskap hvor du daglig vil møte og løse tekniske utfordringer. Du vil få god og kontinuerlig opplæring og trening både internt i Norge og i Tyskland. Det er et svært profesjonelt, trivelig og inkluderende miljø i selskapet, hvor du både blir hørt og får bidra til å påvirke utviklingen. Det er gode utviklingsmuligheter og det tilbys konkurransedyktige betingelser, samt fullt utstyrt servicebil.

  Dersom du ønsker å høre mer om stillingen, ta gjerne kontakt med
  Servicekoordinator, Jan Magne Ingebrigtsen på tlf. 911 135 84.

  Du kan også sende din søknad til [email protected].

  Søknadsfrist: Snarest

  Adresse Wilo: Alf Bjerckes vei 20, 0582 Oslo

  Alle henvendelser behandles konfidensielt.
  Søknader vurderes fortløpende.

  For å søke på denne jobben send dine opplysninger til wilo@wilo.com