HögforsGST søker løsningsorientert salgsingeniør med markedsansvar for Norge

  0
  • Heltid
  • Oslo

  Nettside HögforsGST

  HögforsGST er en av Nordens største foretak innen varmeteknisk utstyr og har siden 2005 vært en av de ledende leverandørene på det svenske markedet. Vi kan ta helhetsgrep i alle typer prosjekter – fra behovsanalyse og dimensjonering til oppfølging, vedlikehold og løpende optimering. Vi sørger for at delene i systemet spiller sammen på en måte som vektlegger funksjon, økonomi og miljø. Ofte handler det om langt drevet forenkling. Akkurat nå ekspanderer vi sterkt på det svenske og norske markedet. I 2015 ble vi utnevnt som Superföretag av avisen Veckans Affärer. Vi tilbyr kvalitetsprodukter og løsninger for renovering og bygging av varme- og kjølesystemer til eiendommer. Vi samarbeider med VVS-prosjektering, energianlegg og entreprenører for å finne de løsningene som optimaliserer energiforbruket i hvert enkelt boligtilfelle, øker boligens komfort og forlenger systemets levetid. Dessuten tilbyr vi VVS-prosjektering en dimensjoneringstjeneste for produktene våre. Business Sweden, The Swedish Trade and Invest Council, rekrutterer denne stillingen på oppdrag av HögforsGST. Business Sweden jobber for at svenske selskaper skal vokse internasjonalt, og for at utenlandske selskaper skal investere i Sverige gjennom strategisk rådgivning og praktisk støtte.

  Stillingen som markedsansvarlig for Norge gir deg en spennende jobb i et foretak som tilbyr høykvalitets- og innovative produkthelheter og løsninger innen varmeteknikk, og en unik mulighet til å få være med å bygge opp HögforsGSTs virksomhet i Norge.

  HögforsGST er en av Nordens største foretak innen varmeteknisk utstyr med virksomhet i Finland, Sverige og Norge.  HögforsGST er et innovativt, kraftig voksende foretak som utvikler det skandinaviske fjernvarmeekspertise og løser kundenes oppvarmingsbehov med holdbare, miljøvennlige løsninger og eiendomsspesifikt dimensjonerte produkter.

  Det nordiske teamet bestående av 120 medarbeidere som har lang og dytpgående erfaring med fjernvarme, fjernkjøling og varmeteknikk.

  Til rollen som markedsansvarlig søker vi en løsningsorientert person med erfaring og kompetanse i vannbårne varmesystemer. Stillingen innbefatter salg-, budsjett- og markedsansvar. Det inngår en del reiseaktivitet i jobben. Det er en mulighet til å velge hvor man vil plasseres.

  KOMPETANSE
  Du har erfaring med fjernvarme og -kjøling og jobber i dag f.eks. som konsulent, ingeniør, prosjektleder og/eller med teknisk beregning innen VVS. Du liker å arbeide selvstendig og trives best når du har muligheten til å arbeide på en strukturert og metodisk måte. Du brenner etter å finne svar på kundens utfordringer og har gjerne erfaring i å jobbe mot installasjonsbransjen samt konsulent- og entreprenørnivå.

  Som person er du kreativ og løsningsfokusert. Dine nåværande kolleger oppfatter deg som en engasjert, ansvarlig og lydhør person.

  Krav:

  • Høyskoleutdanning eller Fagskole innen VVS
  • God bransjekunnskap med kvalifisert prosjekteringserfaring innen VVS og vannbårne systemer
  • Tar initiativ, har drivkraft og er resultatorientert
  • Flytende i norsk og engelsk – skriftlig og muntlig. Kunnskaper i svensk og/eller finsk betraktes som et pluss

  Søknadsfrist: 30.04.2019

  Søk her

  Kontakt person:
  Sonja Antell 
  Telefon +47 45 13 67 42

  To apply for this job please visit emp.jobylon.com.