GK Rør søker Rørleggerlærlinger Trøndelag

  0

  Nettside GK Rør as

  GK Rør er en av landets ledende rørentreprenører i Norge med avdelinger i Moss, Oslo, Romerike, Drammen, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Grenland, Haugesund, Trondheim, Bodø, Tromsø, Alta og Hammerfest. Vi tilbyr alt av rørtekniske arbeider innen alle typer bygg deriblant, varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, sprinkling, sanitær- og baderom. Selskapet er del av GK Gruppen som omsetter for over 6 milliarder kroner og har mer enn 3300 ansatte i Skandinavia.

  Vil du være med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning?

  Vi søker etter engasjerte lærlinger til vår adeling i Trondheim,. GK ønsker å ligge i front i bransjen, også når det gjelder fagkompetanse. Derfor har vi utviklet et lærlingprogram som har til hensikt å gjøre læretiden trygg både for lærling og instruktør. Vi mener lærlinger er en ressurs som kan tilføre oss oppdatert kunnskap og fagkompetanse. Vi sysselsetter over100 personer i Baard Iversens veg 7, og har et meget godt arbeidsmiljø. Hos oss møter du mange med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for sitt fagfelt.

  Kvalifikasjoner vi ser etter i våre lærlinger er:

  • at du er målbevisst, positiv og faglig motivert
  • at du har stor interesse for å lære og utvikle deg i samarbeid med erfarne fagfolk
  • at du er engasjert , nyskjerring og har evnen til å samarbeide

  Kjenner du deg igjen i disse kvalifikasjonene ønsker vi at du skriver en søknad hvor du fortelle litt om deg selv og motivasjonen for å ta din læretid hos oss.

  Vi gleder oss til å høre fra deg!

  Søknadsfrist: 10.04.2019

  Referanse: Lærling GK Rør Trondheim
  Kontaktpersoner:  Trond Denstad Kimo, Lærlingansvarlig tlf. 932 18 602
  Andreas Hellem, Prosjektleder, tlf. 905 32 703
  Christel Brønstad, Administrativ saksbehandler, tlf. 909 09 323

  To apply for this job please visit candidate.hr-manager.net.