GK Rør søker Administrerende direktør

  0
  • Heltid
  • Oslo

  Nettside GK Rør as

  GK Rør er en av landets ledende rørentreprenører i Norge med avdelinger i Moss, Oslo, Romerike, Drammen, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Grenland, Haugesund, Trondheim, Bodø, Tromsø, Alta og Hammerfest. Vi tilbyr alt av rørtekniske arbeider innen alle typer bygg deriblant, varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, sprinkling, sanitær- og baderom. Selskapet er del av GK Gruppen som omsetter for over 6 milliarder kroner og har mer enn 3300 ansatte i Skandinavia.

  GK Rør søker ny administrerende direktør til å videreutvikle organisasjonen og kontinuerlig drive frem effektivisering og forbedring.

  Vi søker en leder med solid ledererfaring og utpregede kommunikasjonsevner. Du fremstår som samlende og tillitvekkende både internt og eksternt. Du inspirerer og motiveres av å se mennesker lykkes samtidig som du hele tiden er en pådriver for gode resultater og fornøyde kunder.

  Den vi søker har solid ledererfaring fra byggenæringen eller andre relevante prosjektmiljøer.

  Vi kan tilby en spennende stilling med konkurransedyktige betingelser. Stillingen rapporterer til administrerende direktør i GK Norge.

  Interessert? Kontakt Visindi AS ved Magne Amundsen, 916 56 101 eller Rune Hope, 450 75 000. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

  Referanse: Administrerende direktør, GK Rør
  Kontaktperson: Magne Amundsen, tlf. 916 56 101 eller Rune Hope, tlf. 450 75 000

  To apply for this job please visit visindi.no.