Armaturjonsson søker Teknisk inneselger!

  0
  • Heltid
  • Langhus

  Nettside Armaturjonsson AS

  Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med rørsystemer og ventiler for distribusjon av tappevann, varme, sprinkler, vanntåke og kjøling i boliger og yrkesbygg. Våre varer selges via norske rørgrossister til rørleggerbransjen. Armaturjonsson hadde i 2018 en omsetning på 265 millioner NOK og fremstår som økonomisk solid. Hovedkontoret ligger på Langhus i Ski kommune. Vi skal være den beste partneren for VVS-bransjen og er derfor avhengig av medarbeidere med høy kompetanse og praktisk erfaring, eller evne til å tilegne seg dette. Vi brenner for at våre kunder skal få de beste forutsetningene for sine installasjoner og jobber kontinuerlig med å være; løsningsorienterte, imøtekommende, pålitelige og innovative. For mer informasjon se www.armaturjonsson.no. Da en av våre medarbeidere har fått nye oppgaver i selskapet søker vi hans etterfølger.

  Serviceorientert – Faglig sterk – Strukturert
  Teknisk inneselger innehar en svært sentral rolle i vår organisasjon, som førstelinje i all type kundekontakt pr. telefon og mail.

  Av oppgaver kan nevnes:

  • Besvare tekniske spørsmål som kommer inn på telefon og mail.
  • Utarbeide tilbud, gjøre materialberegninger, følge opp utleieverktøy m.m.
  • Registrere og følge opp eventuelle reklamasjoner
  • Planlagt kundeoppfølging.

  Du vil samtidig bistå interne prosjekter, delta på messer/utstillinger og annet forefallende arbeid. Armaturjonsson har rundt 2,5 årsverk med teknisk innesalg som hovedoppgave.  Vi er svært opptatt av kundetilfredshet og vårt merkeløfte er: «Akkurat sånn proffe rørleggere vil ha det! ».

  Dine kvalifikasjoner og egenskaper

  • VVS-teknisk utdannelse utdannelse som rørlegger/rørleggermester
  • Gjerne 3-5 års erfaring
  • Du deler kunnskap, samarbeider godt med andre og har en utpreget serviceinnstilling.
  • Du skriver og prater norsk flytende og behersker engelsk muntlig og skriftlig.
  • Du interesserer deg for ny teknologi som gjør at du kan jobbe så effektivt som mulig.

  Du er videre:

  • Effektiv, resultat- og løsningsorientert på en strukturert måte
  • Positiv, stødig, ærlig og pålitelig.

  Vi kan tilby deg

  Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et veldrevet selskap hvor du inngår i et team av engasjerte og kvalifiserte kollegaer. Du får ta del i «Armaturjonssons kompetanseplattform» som gir deg muligheter for videre faglig og personlig utvikling.

  Videre får du en oversiktlig organisasjon og gode beslutningsprosesser. Bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Et godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø i et selskap i vekst og utvikling. Konkurransedyktige betingelser.

  For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 917 06 467. Vi oppfordrer kvinner til å søke. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV og søknad her.

  Søknadsfrist: Snarest.

  Adresse:
  Armaturjonsson AS
  Berghagan 4
  1405 LANGHUS

  Nøkkelord
  Rådgiving, Teknisk Assistanse, Teknisk Support, VVS, VVS Beregninger, Kundeservice, Service & Support

  To apply for this job please visit setsaas.recman.no.