Trenger 250 nye medarbeidere
- I år har vi behov for cirka 250 nye medarbeidere. Dette er en av de største utfordringene vi står overfor. Etterspørselen etter vår kompetanse øker, og vi vet at flere store og komplekse jobber kommer. Vi trenger derfor et jevnt tilfang av nye dyktige rådgivere i alle regioner også i 2012, sier Thunes.

Vinner krevende oppdrag – utvikler kompetansen
- Vi har vunnet flere komplekse og til dels banebrytende oppgaver hittil i år. Framsenteret (Polarmiljø) i Tromsø for Statsbygg hvor vi har alle fagområder inklusive arkitektur, Hell Stasjon som inkluderer signal- og sikringsarbeid, ny bro og ny stasjonsplattform for Jernbaneverket, reguleringsplan og planprosess for kvartalsbebyggelse ved Tullinkvartalet i Oslo for Entra Eiendom, Passivhus havnebygg på Svalbard, utredning av verdens lengste gasskabel for North Connect og prosjektering av en ny type bardunfundamenter i Rogaland, er gode eksempler på at vi ofte blir valgt til å løse krevende oppgaver innenfor ulike fagfelt. Komplekse oppgaver bidrar til at vi utvikler ny kompetanse i tillegg til at det styrker samarbeidet mellom fagmiljøene, fastslår Thunes.

Driftsresultatet er 55 millioner kroner av en omsetning på 435 millioner kroner. Fjorårets driftsresultat var til sammenligning 31 millioner kroner.

Kilde:rif.no